Sjette forsøk for TV3

Etter fem nedturer på rad satser kanalen på å bli reddet av folks sydenapetitt med programmet «Charterfeber», som følger nordmenn på tur til Gran Canaria.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV3 begynner å bli desperate etter suksess på egenproduksjonsfronten. Bare to av vårens seks premierer har åpnet med tall over 100 000, nemlig «Prinsessen og professoren» og «Top Model Skandinavia». I tur og orden har «Xperimentet» med Hallvard Flatland, «Shopaholic» og «Ville Vesten» levert skuffende tall. Aller mest pinlig er tallene til «Ville Vesten», som bare hadde 67 000 seere i snitt. Denne uka ble programmet flyttet til lørdag klokka 15.15, et tidspunkt hvor kanalen knapt nok har seere. Til tross for de svake tallene, vil ikke TV3 gi seg med egenproduksjoner.

-  Egenproduksjoner er en del av hjertet i TV3. Det går ikke for oss å bare satse på innkjøpte serier og filmer. På enkeltfilmer har vi høye tall, men det hadde ikke fungert i lengden, sier informasjonssjef Glenn Støldal.

-  Har dere trua på «Charterfeber»?

-  Det er alltid vanskelig å si på forhånd. Dette er første gang vi viser en dokusåpe. Syden er et veldig mytisk sted mange har et nært forhold til. Om man ikke har vært der selv, har man et klart bilde av hvordan det er der, sier presseansvarlig Ida Linchausen og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer