Sjokk- opptur

Om en drøy måned kommer Shania Twain til Norge. Det er overraskende nok noe å glede seg til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

KONSERT: PARIS (Dagbladet): Den kanadiske superstjernen har solgt hundretusenvis av plater i Norge de siste åra, kanskje like mye på grunn av som til tross for et tvilsomt musikalsk rykte. «Verdens best betalte lap dancer », som countrytøffingen Steve Earle så frekt karakteriserte henne.

Det «tvilsomme» skyldes først og fremst at dama selges inn som en slags countrystjerne, når sannheten er at hun snarere er en tantete variant av Britney eller en kvinnelig Robbie. Hun har enorm gjennomslagskraft i voksenpopmarkedet og hos deres små avkom, og skraper med seg noen små markedsandeler midt imellom.

Å legge vekk countryforhåpningene er et greit utgangspunkt for å kunne nyte en kveld i Shania Twains selskap, selv om hennes innsats sammen med bluegrasstjerna Alison Krauss og Union Station på fjorårets Dolly Parton-hyllest ga mersmak hos tvilerne.

Russisk kaviar

Hun og rockprodusent-mannen Mutt Lange har tjent nok penger og har stort nok hus til at de strengt tatt kan spille inn smale bluegrassplater resten av livet og fortsatt ha til russisk kaviar på brødet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer