Sjokkcomeback: Nyinnspilling av «Full House» på vei til Netflix

Onkel Jesse gjør som Jesus Kristus og står opp fra de døde i påska.

(Dagbladet): Påsken er som kjent tida hvor både det ene og det andre står opp fra de døde. 

Det som begynte med Jesus Kristus, fortsetter nå med onkel Jesse og resten av de kjente og kjære rollefigurene fra kultserien «Full House». 

Nesten 20 år etter siste episode gikk på lufta står nå serien, som het «Under samme tak» i Norge, opp fra de døde. 

TV Line melder at Netflix er svært nære å gjenopplive en av 80- og 90-tallets største komiserier. Det skal være snakk om minste én full sesong på 13 episoder med Candace Cameron Bure som DJ Tanner og Andrea Barber som den irriterende naboen Kimmy Gibler - slik vi kjenner fra originalen.

De to var bestevenninner og naboer i serien.

Serien får tittelen «Fuller House», og John Stamos og Bob Saget skal være høyaktuelle i gjesteroller.

Netflix og Warner Bros., som har rettigheter til serien, har nektet å kommentere saken i amerikanske medier.

Gjengen som laget 8 sesonger og 192 episoder av originalserien har møttes offentlig ved en rekke anledninger de siste årene, men har flere ganger sagt nei til å lage flere episoder av serien. Ifjor lettet John Stamos, eller Onkel Jesse som han ofte kalles, på sløret og antydet at en reunion var på trappene:

- Vi har sagt nei til alle forespørsler om å lage mer« Full House», men nå er det faktisk en slik reunion som vi begynner å helle mot. Det er ikke en full gjenskapelse, men en tvist av originalen. Får vi det til på en skikkelig måte, så gjør vi det, sa Stamos ifølge Huffington Post.

Gjengen som laget serien har hatt høyst varierende hell etter siste episode i 1995. Noen har blitt superstjerner, andre har spasert inn i glemmeboka.