Sjokkerer med nakenvideo

Timberlakes nye musikkvideo er bannlyst fra Youtube.

FØLGER THICKE: Robin Thicke har fått mye oppmerksomhet for videoen til låta «Blurred Lines». Nå ser det ut som Justin Timberlake følger i hans fotspor. Foto: Stella Pictures
FØLGER THICKE: Robin Thicke har fått mye oppmerksomhet for videoen til låta «Blurred Lines». Nå ser det ut som Justin Timberlake følger i hans fotspor. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Justin Timberlake begynte sin karriere som Disney-stjerne, sammen med blant annet Christina Aguilera og Britney Spears.

I dag er han en av popbransjens største artister, og omtales av mange som den neste Michael Jackson.

De nakne damene i hans nye musikkvideo «Tunnel Vision» skaper likevel sterke reaksjoner i Hollywood.

Gjør som Thicke For to uker siden raste både feminister og amerikanske medier mot musikkvidoen til låta Blurred Lines, framført av artisten Robin Thicke.

Kritikerne mente at sangen og videoen oppfordret til kvinneundertrykkelse og voldtekt. Det hele endte med at videoen ble bannlyst fra Youtube, grunnet deres regelverk angående nakenhet.

Nå ser det ut som Justin Timberlake følger i Thickes fotspor, da hans egen musikkvideo også har blitt fjernet fra nettstedet, melder Daily Mail.

Den omstridte musikkvideoen er regissert av Jonathan Craven, Simon McLoughlin og Jeff Nicholas.

Timerlake fullt påkledd Justin Timberlake opptrer selv i heldekkende grå og svarte antrekk gjennom hele musikkvideoen, sammen med sin samarbeidspartner Timbaland, som også er fullt påkledd i videoen.

FOR DRØYT: Dette er nakenheten som førte til Youtube-bannlysing. Foto: Tennman Records
FOR DRØYT: Dette er nakenheten som førte til Youtube-bannlysing. Foto: Tennman Records Vis mer

De tre kvinnelige modellene danser på sin side rundt guttene, kun iført en hudfarget string. Noen av modellene er også dekket til ved hjelp av tåk.

All kritikken er imidlertid ikke like negativ. Enkelte at trukket paralleller mellom Timberlakes nye video og det kunsteriske uttrykket til Salvador Dalí.

Ansiktet til Timberlake blir på et tidspunkt prosjektert på de nakne kvinnekroppene, og skaper et surrealistisk uttrykk.

I følge artisten selv handler sangen egentlig om det å være betatt av noen, og det tunnelsynet du kan få for den ene spesielle, melder Daily Mail.

Videoen kan du se her!

SJOKKERER: Justin Timberlake har sjokkert mange med sin nye musikkvideo. Foto: Stella Pictures
SJOKKERER: Justin Timberlake har sjokkert mange med sin nye musikkvideo. Foto: Stella Pictures Vis mer