Sjokkerte alle ved å si opp på direkten - nå forklarer hun hvorfor

«Faen heller, jeg slutter».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Ikke at jeg har noe valg, men faen heller, jeg slutter».

Det sa ankeret Charlo Greene på direkten under kanalen KTVAs nyhetssending søndag kveld, og etterlot både seere og kolleger i sjokk.

- Derfor sluttet jeg Det var like etter at hun leste opp saken om en medisinsk marihuana-gruppe, som hun avslørte at hun selv var eieren av, at Greene sa opp på direkten.

Siden har ankerets stunt gått verden rundt, tv-kanalen har beklaget at hun bannet på direkten og bekreftet at hun ikke lenger er ansatt hos dem, og flere lurer på hvorfor i all verden hun gjorde dette.

Nå svarer Greene alle de som lurer på hvorfor hun sa opp, i en video kalt «Derfor sluttet jeg», lagt ut av gruppa Alaska Cannabis Club på Youtube. Se videoen øverst i saken.

- Det kommer en tid i et hvert menneskes liv der vi må velge om vi vil fortsette å være tilskuere, eller å stå opp for det som er rett, sier Greene i videoen.

- Ikke redd For Greene, hvis egentlige navn er Charlene Egby, var det altså rett å si opp jobben på direkten, og vie livet sitt til å legalisere marihuana i Alaska og ellers i USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer