SKAM SESONG 3:

Sjokklansering av «Skam». Kom med første episode midt på natta

«Lykke til, Isak».

Sjokklansering av «Skam». Kom med første episode midt på natta
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forventningene har vært store i de tusen hjem etter at «Skam» sesong 2 var ferdig i begynnelsen av juni.

Seinere samme måned ble det klart at karakteren Isak skulle bli hovedperson i tredje sesong av det populære ungdomsdramaet.

Selv om sesong tre nærmet seg med stormskritt, tok nok NRK de fleste på senga (bokstavelig talt) da de i natt kom med første avsnitt av sesong tre.

Klippet på nettsida har fått tittelen «Lykke til, Isak» og viser til seriens nye hovedkarakter.

Klippet ble sluppet 01.05 natt til søndag, og er 08:25 langt.

Høye forventninger

Vi skal ikke spoile for deg som ikke har fått mulighet til å se klippet ennå. For Dagbladets TV-anmelder Marie Kleve var imidlertid forventningene høye til den nye sesongen.

- Etter to knallsterke sesonger, er det klart jeg har store forventninger. Samtidig fins det nok av eksempler på gode tv-serier som faller helt igjennom i tredjesesongen. Da har de fortalt alt de planla å fortelle, og et pågående trykk utenfra gjør det sikkert ikke så lett å ta de store kreative sjansene.

Kleve tror «Skam» har en fordel i at perspektivet skifter fra sesong til sesong:

‹‹SKAM-NOORA››: Hør Josefine Pettersen fortelle om da politiet ikke trodde på henne da hun sa at hun ikke het Noora og ikke var 16 år. Video: NRK Vis mer

- Det er fortsatt mange av karakterene vi er veldig nysgjerrige på, og historien om Isak kan bli vel så viktig og engasjerende som den om Noora og William.

- Spørsmålet er om de fortsatt klarer å overraske oss.

Hemmelighetsfulle

Siden «Skam» tok pause i starten av juni, har det kommet lite informasjon ut om hva som vil foregå i den etterlengtede tredje sesongen.

Det er imidlertid kjent at fokuset denne gangen skifter over fra jentene, og over til karakteren Isak.

Legningen hans har vært sentrum for diskusjon i begge de foregående sesongene, uten at man helt har fått vite om han liker Eva eller Jonas.

I pausen mellom sesonger kom det også en nyhet som ga fansen bakoversveis. Bad boy-karakteren William, som i serien var romantisk involvert med Noora, slutter. Skuespilleren bak rollen, Thomas Hayes, sa da at han ville videre til andre ting.

- Jeg følte egentlig at tiden var inne nå for at jeg burde slutte, så jeg kan jeg gå over til andre prosjekter, finne noe nytt å bryne meg på som gjør at jeg får mer erfaring og utvikler meg som skuespiller, sa han til VG i starten av august.

Jentene i serien får også en ny venninne - eller fiende. Det ble tidligere denne måneden nemlig kjent at det norske stjerneskuddet Ruby Dagnall, aktuell i filmen «Rosemari», blir å se i «Skam». Der skal hun spille en rebell.

Saken oppdateres!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer