Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tom Six - «Onania Club»

Sjokkregissøren vender tilbake. Nå med kvinner som onanerer til terror

Provoserer med traileren til sin nyeste film «The Onania Club».

PROVOSERER: Folk spydde i kinosalen under visningen av regissør Tom Six' forrige verk, skrekktrilogien «The Human Centipede». Nå provoserer Six med traileren til sin nyeste film «The Onania Club», som viser kvinner som onanerer til 11. september-angrepet i USA. Trailer: Six Entertainment Company Vis mer

Regissøren bak horrorfilmene «The Human Centipede» er tilbake. Med sitt groteske og detaljorienterte plott oppnådde horrortrilogien til regissør Tom Six kultstatus på Internett og blant skrekkfilmentusiaster.

«The Human Centipede», den første av de tre filmene, kom i 2009, og handler om en tysk kirurg som kidnapper tre turister og syr dem sammen, munn mot anus - slik at de danner et menneskelig tusenbein (human centipede).

Folk spydde i kinosalen under visningen av filmen, ifølge NRK. Pressen kalte den «en av de sykeste filmene noensinne». «The Human Centipede 2» ble også bannlyst fra blant andre Storbritannia, på grunn av sitt «frastøtende innhold».

I en av de mest groteske scenene inngår elementer som stiftemaskiner, avrevne leddbånd, utrevne tunger, eksplosiv diare, voldtekt med piggtråd og en død baby.

FILMPLAKAT: «Come and see, see and come» er tagline for den nye filmen som etter planen skal ha premiere seinere i 2018. Foto: Six Entertainment Company
FILMPLAKAT: «Come and see, see and come» er tagline for den nye filmen som etter planen skal ha premiere seinere i 2018. Foto: Six Entertainment Company Vis mer

Onanerer til terror

Nå er Six er tilbake med sin nye film, «The Onania Club», og nok en gang går han ikke av veien for å provosere publikum.

I en helt fersk trailer lar han nemlig en gruppe kvinner onanere til videobilder fra 11. september-angrepene mot World Trade Center i 2001, etterfulgt av sitatet: «Skadefryd er den mest onde synden av menneskelige følelser».

Filmens såkalte «tagline», en oppsummering av filmens tema, spiller også på traileren: «Come and see, see and come». «Kom og se, se og kom».

I et innlegg på Twitter kaller regissøren selv teaseren «en av de mest eksplosive og farlige teasere noensinne».

Hemmeligholdt handling

Det finnes knapt med informasjon om «The Onania Club». Den nederlandske filmskaperen holder kortene tett til brystet når det gjelder handlingen.

- Hvis jeg fortalte deg fullstendig hva filmen handler om, måtte jeg ha drept deg, spøker regissøren i et intervju med nettstedet A Course In Dying.

Det man faktisk vet om «The Onania Club» er at handlingen er lagt til Los Angeles i California. Produksjonsselskapet har beskrevet filmen som «en av de mest sjofle, umenneskelige filmopplevelsene gjennom tidene», ifølge The Guardian.

- «Onania» er et bibelsk begrep som betyr masturbasjon, så filmen har noe med det å gjøre. Det kommer ikke til å bli en blod og gørr-fest, og heller ikke en standard horrorfilm, for den saks skyld. Jeg synes filmen passer inn i min egen personlige sjanger, som er «vantablack» (den svarteste av alle svartfarger, som absorberer 99,965 prosent av alt lys, journ.anm.), sier Six til A Course In Dying.

Forventer dødstrusler

- Det er en høyst original, vågal, ekstremt psykologisk og sjofel film - noe som man aldri før har sett maken til. Stol på meg, når den kommer ut, vil jeg få tre ganger så mange dødstrusler som jeg får nå, sier Six til nettstedet.

I en uttalelse gjengitt på «The Onania Club» sin facebookside letter Six en anelse mer på sløret:

- Det kommer til å bli en film som utforsker den mørke siden. Ingen romantiske komedier for meg, sier han, og fortsetter med å beskrive filmen som «en veldig original, høyst pervertert komedie, som kommer til å snu verden på hodet nok en gang».

Jessica Morris, Darcy DeMoss og Deborah Twiss står listet med de største rollene i «The Onania Club», ifølge IMDB. Tom Six skal også ha en gjesterolle i filmen. Filmen er produsert av Tom og Ilona Six, gjennom produksjonsselskapet Six Entertainment Company.

Etter hvert som traileren går sin seiersgang på nettet, begynner også publikums reaksjoner å piple fram: