Sjokkserien: - Nesten et overgrep

Agnes Kittelsen spiller trofékona Hermine i NRKs nye TV-serie «Exit». Hun tror NRK-seerne vil sette fredagstacoen i halsen.

«EXIT»: De har penger, karriere og familie. Men de kjeder seg. Mørk og sjokkerende serie fra Oslos finansverden. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NRKs nyeste TV-serie har ikke hatt premiere ennå, men har likevel skapt enorm blest den siste uka. For «Exit» er ikke som alle andre serier:

En dramakomedie fra det mørkeste hjørnet av den norske finansverdenen. Fire menn som lever tilsynelatende normale familieliv har åpnet døra til sin hemmelige verden: En verden full av kokain og prostituerte, der de kan leve ut sine villeste fantasier, fullstendig blottet for moral og samvittighet.

Spoileradvarsel: Dagbladet omtaler her noe av det som skjer i første episode, men ikke utover det som allerede er kommet fram i traileren.

- Sjokkert og provosert

Serien er allerede blitt beskrevet som noe av det drøyeste NRK har sendt noensinne. Agnes Kittelsen, som spiller trofékona til finansmannen Adam, ble både sjokkert og provosert da hun leste manus første gang.

- Det er litt som man sier om at virkeligheten overgår kunsten: Man tenker at dette kommer ikke folk til å tro på. Men det som jeg reagerte sterkest på, er jo det som er tatt direkte fra virkeligheten, sier hun til Dagbladet.

Hun mener de fire mennene har et forferdelig utdatert kvinnesyn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer