Sju år i koma - våknet på konsert

Christiane Kittel (24) hadde ligget sju år i koma da moren trillet henne i rullestol for å høre på hennes store idol, Bryan Adams.

Christiane gikk på skole da hun plutselig falt i koma for sju år siden. Legene i Regensburg fastslo at 17-åringen trolig hadde en blodpropp i lungene, skriver Ananova. Men da moren hørte at Christianes store idol Bryan Adams skulle holde konsert var hun ikke i tvil.

- Da jeg hørte om konserten i Regensburg visste jeg med en gang at jeg måtte ta henne med dit. Jeg bestemte at Christiane måtte høre ham, forteller moren Adelheid Kittel.

På konserten skjedde underet moren hadde drømt om i sju år:

- Christiane satt i sin spesialrullestol og plutselig begynte hun å vise reaksjoner vi har drømt om i sju år. Hun åpnet øynene og faktisk så det som skjedde. Hun begynte å bevege seg i rullestolen og hun var helt fascinert av musikken og sangeren.

- Jeg kommer aldri til å glemme det. Jeg kunne gitt hele verden en klem. Da vi kom tilbake til sykehuset var hun fortsatt oppspilt og tre ganger kalte hun meg «mamma».

Legen hennes bekrefter at Christiane ikke har hatt noen tilbakefall etter oppvåkningen.

- Hun er det perfekte eksempelet på at uansett hvor alvorlige skader man kan ha er det alltid håp, sier doktor Gerhard Weber.

VEKKENDE: Det var på Bryan Adams konsert at 24 år gamle Christiane Kittel våknet etter sju år i koma.