Sju litt glemte søstre

TV2 vil konkurrere med NRK på lørdagskveldene. De har allerede et lørdagskveldprogram - det er bare så variert at det er vanskelig å se en klar profil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For variasjon er nærmest et handikap i et ratingfiksert tv-univers. TV2s lørdagskveld har fire hovedstolper: «Magasinet», «Familiesagaen de sju søstre», «Dokument 2» og «God Kveld, Norge!». Et godt nyhetsmagasin, en litt halvglemt, men dyktig laget såpe, en seriøs dokumentar og så et skikkelig sladderprogram - alt norskprodusert - er litt av et tilbud på én kveld fra en kommersiell kanal.

Tok av

«Familiesagaen de sju søstre» hadde en vanskelig oppvekst. Idet serien tok av, førte en krangel mellom tidligere direktør Jensen og eier Schibsted til at søstrene ble lagt i fryseboksen en sesong, for så å bli tint opp og servert som fersk vare. Det var et regnskapstriks for å liksomspare penger, men søstrene mistet mye av draget. Som såpe er den slett ikke verst - forskjellen i produksjonspress på ukentlig og femdagers såpe er påtakelig mellom «Hotel Cæsar» og søstrene.

I kveldens episode skulle Anita og Espen (husker du dem?) gifte seg, så mamma Erna måtte flytte ut. Liket av Trygve (husker du ham?) er forsvunnet. Og Nelly finner fram pistolen - som hun kanskje skal bruke på skurk Walther i neste episode. Som drama er det slett ikke verst - synd TV2 behandlet serien som et stebarn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer