TV-serier våren 2018

Sju serier du bør glede deg til denne våren

De neste månedene bringer godt nytt til alle som liker psykologiske thrillere, dystopiske framtidsserier og kvinnelig fiendeskap.

THRILLER: Dette er ikke Dr. Cristina Yang fra Grey’s Anatomy som har irritert en pasient. Sandra Oh er nemlig tilbake på TV, denne gangen som spionen Eve, som får tilbake arbeidslysten når hun jakter på leiemorderen Villanelle (Jodie Comer) i «Killing Eve». Foto: HBO
THRILLER: Dette er ikke Dr. Cristina Yang fra Grey’s Anatomy som har irritert en pasient. Sandra Oh er nemlig tilbake på TV, denne gangen som spionen Eve, som får tilbake arbeidslysten når hun jakter på leiemorderen Villanelle (Jodie Comer) i «Killing Eve». Foto: HBO Vis mer
Publisert

Serieåret 2018 har allerede bydd på både perler og flopper. Dagbladets anmelder mente at stjernene var i storslag i «Top of the Lake», men at Thomas Hayes’ mimikkløse ansikt ikke er i stand til å bære TV3s liksom-dokumentarserie «Han heter ikke William».

Likevel er det flere godbiter igjen i serieposen, og to av de siste årenes største seriesuksesser kommer med etterlengtede andresesonger allerede i april.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer