THRILLER: Dette er ikke Dr. Cristina Yang fra Grey’s Anatomy som har irritert en pasient. Sandra Oh er nemlig tilbake på TV, denne gangen som spionen Eve, som får tilbake arbeidslysten når hun jakter på leiemorderen Villanelle (Jodie Comer) i «Killing Eve». Foto: HBO
THRILLER: Dette er ikke Dr. Cristina Yang fra Grey’s Anatomy som har irritert en pasient. Sandra Oh er nemlig tilbake på TV, denne gangen som spionen Eve, som får tilbake arbeidslysten når hun jakter på leiemorderen Villanelle (Jodie Comer) i «Killing Eve». Foto: HBOVis mer

Sju serier du bør glede deg til denne våren

De neste månedene bringer godt nytt til alle som liker psykologiske thrillere, dystopiske framtidsserier og kvinnelig fiendeskap.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Serieåret 2018 har allerede bydd på både perler og flopper. Dagbladets anmelder mente at stjernene var i storslag i «Top of the Lake», men at Thomas Hayes’ mimikkløse ansikt ikke er i stand til å bære TV3s liksom-dokumentarserie «Han heter ikke William».

Likevel er det flere godbiter igjen i serieposen, og to av de siste årenes største seriesuksesser kommer med etterlengtede andresesonger allerede i april.

- Denne våren gleder jeg meg aller mest og omtrent like mye til de to HBO-seriene «Westworld» og «The Handmaid's Tale», sier Dagbladets anmelder Marie Kleve.

HBO legger opp til en knalluke for fansen i midten av april: Først kommer «Westworld» 23. april, så følger «The Handmaid's Tale» etter 25. april.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn