Karol G:

Skadd etter fall: - Alt gjør vondt

Alt gikk ikke etter planen da artisten Karol G holdt konsert i Miami.

AU!: Høyhælte støvletter og trapper er ikke alltid en suksess. Video: Twitter / @WorldLatinHoney og Youtube / Karol G. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV Vis mer
Publisert

Den 30 år gamle artisten Karol G opptrådte for en fullsatt arena i Miami på fredag. Det gikk imidlertid ikke som planlagt.

Under en opptreden skled hun og falt ned trappa på scenen: Artisten blir sittende noen sekunder, mens danserne prøver å hjelpe henne opp igjen. Til slutt kommer hun seg heldigvis på beina igjen.

En rekke videoer som viser fallet har blitt lagt ut på sosiale medier etter hendelsen.

- Alt gjør vondt

Artisten fortsatte konserten, men sa til publikum at hun hadde pådratt seg skader.

- Alle neglene mine har gått i stykker. Jeg tror jeg har ødelagt kneet mitt. Alt gjør vondt. Det er første gang jeg fyller denne arenaen, og jeg ville så gjerne at alt skulle være perfekt.

Bransjenettstedet Deadline melder at artisten har sår overalt, men at det skal gå bra med henne.

GOLDEN SHOWER: Rockevokalisten Sophia Urista urinerte på en fan under en konsert 12. November 2021.
 Video: Leaked Reality. Reporter: Vegard Krüger.
 Vis mer

Populær

Karol G, som egentlig heter Carolina Giraldo Navarro, er fra Colombia og et kjent navn i Sør-Amerika. Hun vant Latin Grammy Awards for beste nye artist i 2018, og har blitt nominert til flere Billboard Latin Music Awards.

Hun har også gitt ut en rekke låter som har blitt svært populære - blant dem «Tusa» sammen med Nicki Minaj. I skrivende stund har den over 1,1 milliarder avspillinger på Spotify.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer