Victor Sotberg:

Skadd under innspilling

Victor Sotberg røper skade under innspilling av nytt TV 2-program.

SKADE: Victor Sotberg ble skadet under innspillingen av nytt TV 2-program. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
SKADE: Victor Sotberg ble skadet under innspillingen av nytt TV 2-program. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Til høsten er det premiere på TV 2-programmet «I fyr og flamme». Der skal tre kjendispar konkurrere mot hverandre om å gjennomføre vågale og rare utfordringer. Alt blir filmet, og programleder Simon Nitsche (30) skal finne ut om kjendisene faktisk har gjennomført stuntet eller ei.

Nå forteller youtuberne Victor Sotberg (31) og Robin Hofset (31) at alt ikke har gått smertefritt under innspillingen av programmet.

- Vi er amatører som prøver seg på ting de kanskje ikke burde prøve seg på, forteller Victor Sotberg og Robin Hofset til TV 2.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra Victor Sotberg, men uten hell.

Victor Sotberg ble først kjent som youtuber. Siden har han jobbet i NRK som blant annet programleder for «Alle mot 1» og «FlippKlipp». I februar ble det kjent at han skulle slutte i NRK, og måneden etter kom nyheten om hans overgang til TV 2.

Robin Hofset er best kjent som «RobTheSir» på YouTube, hvor han har over 90 000 følgere. Der underholder han publikum med gamingvideoer, vlogger og videoer hvor han gjennomfører ulike utfordringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer