Victor Sotberg:

Skadd under innspilling

Victor Sotberg røper skade under innspilling av nytt TV 2-program.

SKADE: Victor Sotberg ble skadet under innspillingen av nytt TV 2-program. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
SKADE: Victor Sotberg ble skadet under innspillingen av nytt TV 2-program. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Til høsten er det premiere på TV 2-programmet «I fyr og flamme». Der skal tre kjendispar konkurrere mot hverandre om å gjennomføre vågale og rare utfordringer. Alt blir filmet, og programleder Simon Nitsche (30) skal finne ut om kjendisene faktisk har gjennomført stuntet eller ei.

Nå forteller youtuberne Victor Sotberg (31) og Robin Hofset (31) at alt ikke har gått smertefritt under innspillingen av programmet.

- Vi er amatører som prøver seg på ting de kanskje ikke burde prøve seg på, forteller Victor Sotberg og Robin Hofset til TV 2.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra Victor Sotberg, men uten hell.

Victor Sotberg ble først kjent som youtuber. Siden har han jobbet i NRK som blant annet programleder for «Alle mot 1» og «FlippKlipp». I februar ble det kjent at han skulle slutte i NRK, og måneden etter kom nyheten om hans overgang til TV 2.

Robin Hofset er best kjent som «RobTheSir» på YouTube, hvor han har over 90 000 følgere. Der underholder han publikum med gamingvideoer, vlogger og videoer hvor han gjennomfører ulike utfordringer.

BRTYER SAMMEN: Victor Sotberg bryter sammen i «71 grader nord - kjendis» når han kommer til camp. Der får han også en lapp fra Isabel Raad. Video: Discovery + Vis mer

Flere skadde kroppsdeler

Hofset bekrefter at det har gått hard for seg under innspillingen av det nye TV 2-programmet, og sier at det er utfordringer både han og Victor Sotberg har angret på.

- Det vil jeg faktisk si, sier Hofset.

Han vil ikke utdype mer, men sier det enkelt:

- Vi har blitt skadd.

Hofset ramser opp en rekke ulike kroppsdeler som har fått seg en trøkk.

- Armene, føttene, ribbein, sier han, og fortsetter:

- Jeg har brist i ribbeinet nå.

MAKKERE: Robin Hofset og Victor Sotberg blir å se på TV 2 til høsten. Foto: Espen Solli / TV 2
MAKKERE: Robin Hofset og Victor Sotberg blir å se på TV 2 til høsten. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Helsepersonell til stedet

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl bekrefter at Sotberg og Hofset hadde et uhell under innspillingen, men at kanalen har gode rutiner og at helsepersonell skal ha vært til stede under hele innspillingen av «I fyr og flamme».

- Her var godt sikkerhetsutstyr benyttet, og de fikk god oppfølging av helsepersonell på stedet og legesjekk i etterkant, sier Dahl til Dagbladet, og legger til:

FIKK HAT: «Skal vi danse»-deltakeren Victor Sotberg har vært stor på YouTube siden 2015, men populariteten har også sine baksider. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

- Alt har skjedd under god sikkerhet med hjelp av profesjonelle aktører som til enhver tid har fulgt tett opp før og under selve gjennomføringene.

Seks kjendiser stiller til start i TV 2s nysatsing til høsten. I tillegg til Victor Sotberg og Robin Hofset, deltar Iselin Guttormsen og Alexandra Joner, samt Ailo Mikkelsen Gaup og Thomas «Fingern» Gullestad.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer