FANGET PÅ FILM: Frontfigur Josh Homme, kjent fra bandet Queens of the Stone Age, er under hardt vær etter en konsert lørdag. I videoen ser man ham sparke til fotograf Chelsea Laurens kamera, som igjen treffer henne i ansiktet. Nå legger han seg flat. Video: Josh Homme / Instagram / Chelseala Vis mer Vis mer

Skadet konsertfotograf etter spark mot hodet. Nå legger rockestjerna seg flat

- Unnskyld. Jeg oppførte meg som en tulling, sier Josh Homme mandag morgen.

(Dagbladet): Rocker og frontfigur Josh Homme, kjent fra bandet Queens of the Stone Age, sparket til en konsertfotograf lørdag, skriver Variety.

En instagramvideo, publisert av fotografen Chelsea Lauren, viser hvordan Homme, som spiller en julekonsert for radiokanalen KROQ, sparker til kameraet hennes under en gitarsolo.

KUTTET SEG: Etter sparket kuttet Josh Homme seg med vilje i ansiktet med en skarp gjenstand. Foto: NTB Scanpix
KUTTET SEG: Etter sparket kuttet Josh Homme seg med vilje i ansiktet med en skarp gjenstand. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sammenstøtet var så hardt at fotoapparatet treffer og skader ansiktet til Lauren, som ble oppfordret til å anmelde Homme. Lauren dro seinere til legevakten, skriver hun på sosiale medier.

- Det var selvfølgelig med vilje. Han smilte til meg før han sparket, hevder Lauren overfor Variety.

Lauren fortsatte å fotografere konserter etter at Queens of the Stone Age var ferdig på scenen, men oppsøkte legevakten seinere på kvelden. Et hovent øyenbryn, sår nakke og kvalme var resultatet av sparket til Homme, skriver hun på Instagram.

Noen minutter etter hendelsen tok Homme fram en skarp gjenstand og kuttet seg i ansiktet.

Homme legger seg langflat mandag morgen norsk tid. For få minutter siden lastet han opp en video på Facebook-siden til Queens of the Stone Age, hvor han forteller hvor lei seg han er.

- Jeg har ingen unnskyldning eller grunn som rettferdiggjør det jeg gjorde. Jeg oppførte meg som en tulling, unnskyld. Håper du har det bra Chelsea Lauren. Det er tydelig at jeg må finne ut av ting framover. Rock er et fantastisk fenomen, som skal redde å hjelpe folk, ikke skade dem. Så Chelsea Lauren, jeg forstår at du må gjøre det må. Beklager på det sterkeste, unnskylder Homme, som refererer til at Lauren vurderer å anmelde ham.