Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Skagefoss blir musikksjef i Kanal 24

Men fortsetter i Idol.

Tone-Lise Skagefoss blir ny musikksjef i Kanal 24 fra 1. februar. Det skal hun kombinere med å være juryformann i Idol, skriver Kanal 24 i en pressemelding.

- Tone-Lise skal videreføre og formidle kanalens nye musikk profil, sier Kanal 24s programdirektør, Sebastian Løberg til Dagbladet.no.

Skagefoss har bakgrunn fra plateselskap og over ti år i NRK som programleder og musikkprodusent. Hun har vært programleder i blant annet Poprush, Hammock og Svisj. Idol-sjefen skal ta over stafettpinnen i Kanal 24 etter Njål Berge. Berge var selve grunnleggeren til kanalens nye musikkprofil.

- Njål har gjort en veldig bra jobb, og utviklet en musikkprofil som kommer til å fenge lytterne. Vi kjører en frisk satsing, med en kombinasjon av ny norsk musikk, og definitive hits fra alle tider. Tone-Lise har bred kunnskap innen musikkmiljøene, og kommer til å gjøre en kjempe jobb, sier Løberg til Dagbladet.no.

- Hun var mitt førstevalg og jeg ønsker henne all mulig lykke til, sier Njål Berge i en pressemelding.

<B>TIL KANAL 24: Idlo-dommer Tone-Lise Skagefoss.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media