Skagen, Fredrik

Bibliografi:

  • Fri som fuglen (krim) 2002
  • Blitz (kriminalroman) 2001
  • Blomster og blod (kriminalroman) 2000
  • Drømmen om Marilyn (kriminalroman) 1999
  • Blackout (krimroman) 1998
  • Rekyl (krimroman) 1996
  • Nattsug (krimroman) 1995
  • En tyv i natten (roman) 1995
  • Skrik (krimroman) 1994
  • Dødelig madonna (krimroman sammen med Gunnar Staalesen) 1993
  • Når sant skal sies (ordbok) 1993
  • Nemesis (krimroman, Morten Martens-serien) 1993
  • Otto og røverne (barnebok) 1992
  • Å drepe en sangfugl (ni mørke nvoeller) 1992
  • Landskap med kulehull (Morten Martens-serien) 1991
  • Pelle Maradona (barnebok) 1990
  • Alte Kameraden (roman) 1990
  • Menneskejegeren (Morten Martens-serien) 1988
  • Purpurhjertene (rapporter fra en Vietnam-soldat) 1987
  • En strek i regningen (TV-spill NRK) 1987
  • Døden i Capelulo (Morten Martens-serien) 1986
  • Voldtatt (roman) 1985
  • Tigertimen (Morten Martens-serien) 1984
  • Fritt fall (Morten Martens-serien) 1983
  • Viktor! Viktor! (Morten Martens-serien) 1982
  • Kortslutning (roman) 1981
  • Alt står bra til med nordmennene (noveller) 1980
  • Forræderen (roman) 1979
  • Ulvene (roman) 1978
  • Utkastelsen (hørespill NRK) 1976
  • Papirkrigen: Et kapittel av de sotfargedes saga (roman) 1973
  • Jeg vet en deilig have (roman) 1970
  • Jakten etter Auriga: Historien om en avviker (roman) 1968