Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Skal 7000 mennesker dø for et brassespark eller to?

På vegne av lilleputter, lillejenter, reservebenker, driblekonger,ildsjeler, fans og fotballens ve og vesen: STOPP GALSKAPEN NU!

FOTBALLEN I KRISE: FIFA og UEFA er helt på hæla og i Qatar er det tegn som tyder på at 7000 gjestearbeider vil dø under byggingen av VM-arenaer før VM-sluttspillet i fotball og korrupsjon skal finne sted i 2022, noen må stoppe denne galskapen.Foto: Bjørn Langsem
FOTBALLEN I KRISE: FIFA og UEFA er helt på hæla og i Qatar er det tegn som tyder på at 7000 gjestearbeider vil dø under byggingen av VM-arenaer før VM-sluttspillet i fotball og korrupsjon skal finne sted i 2022, noen må stoppe denne galskapen.Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Meninger

Fotball nå igjen? Nei, vi snakker om skrekk, skam og skandaler, og nå må da vel de få tenkende fotballmenneskene innenfor denne i utgangspunktet vakre idretten reagere med å si STOPP og rope: Nei, vi skal ikke være med i noen kvalifisering til VM i fotball som i 2022 skal gå i Qatar. Det er nok nå, in the name of Best, Law and Stan Bowles.

I forrige uke hadde denne avisa en prat med lederen av Den internasjonale fagforeningen ITUC, de som i mange år har avslørt hva som egentlig skjer i denne oljestaten under byggingen av VM-stadioner, og nå har de regnet ut at 7000 arbeidere vil dø før Qatar-VM sparkes i gang. 7000 gjestearbeidere som dør fordi en gjeng med kortbukser skal leke i en måned? Dette er så umenneskelig at selv en fotballtosk som meg får lyst til å søke om midlertidig skruknotterbevæpning og reise til hovedkontorene for å gå til ytterligere arrestasjoner ettersom det både i FIFA og UEFA må til en totalrenovering av absolutt alle som er tilknyttet disse forbundene. Internasjonal fotball må restartes in the name of Puskas, Lund and Charlie George.

Ja, vi er klar over at FIFA-president Blatter og UEFA-president Platini er utestengt fra all fotball i åtte år, og det er jaggu meg på høy tid. I FIFA er det også et stort antall medlemmer som er under etterforskning for korrupsjon. Men, alle må ut, men hvis det ikke skjer må vi som skriver om fotball, som spiller fotball, som elsker fotball og de som tjener seg søkkrike på fotball gå sammen og vise fair play i det virkelige liv. Men, det skulle ikke forundre oss om Blatter utpå nyåret blir gjenvalgt, men nei. Det kan ikke skje? Vel, innenfor familien Cosa Balla Nostra kan alt skje.

I Norge er det Norges Fotballforbunds høye og lave herrer som sitter nærmest de ondes bord, og nå må de være klokkeklare om det som rulles opp, og tiden da Blatters måte å lede FIFA på var noe vi i Norge ikke helt forsto, den er vel nå over, herr Generalsekretær?

Fredfull jul, og som Manchester United-supporter gruer vi oss til å se det triste fjeset til Van Gaal på Boxing Day klokka 13.45 mot Stoke. Puh!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media