rockheim hall of fame sissel kyrkjebø

Skal det endelig bli Sissel Kyrkjebøs tur?

Kan bli innlemmet i Rockheim Hall of Fame.

FANTASTISK KARRIERE: Sissel Kyrkjebø har hatt en lang og fantastisk karriere og fortjener, i likhet med de andre nominerte, en plass på veggen i Rockheim Hall of Fame. Foto: Dagbladet
FANTASTISK KARRIERE: Sissel Kyrkjebø har hatt en lang og fantastisk karriere og fortjener, i likhet med de andre nominerte, en plass på veggen i Rockheim Hall of Fame. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sissel Kyrkjebø, Tommy Tee, Alf Cranner, Asbjørn «Asa» Krogtoft, Bel Canto, Dizzie Tunes, Kari Bremnes, Popol Ace og Raga Rockers er nominert til Rockheim Hall of Fame 2017.

Musikkbransjen avgjør

Nominasjonskomiteen har bestått av Jan Eggum (komiteleder), Sissel Guttormsen, Lars Vaular, Ingrid Kindem, Bertine Zetlitz, Larry Bringsjord og Arvid Skanche-Knutsen.

- Nå skal 150-200 artister og bransjefolk avgjøre hvilke tre som skal innlemmes, sier Audun Hagen i Rockheim til Dagbladet.

- Hver av de om lag 200 bransjefolka kan gi sin stemme til tre artister, og de som til slutt får fleste stemmer, innlemmes i Rockheim Hall of Fame. Stemmene skal være avgitt i løpet av året, og resultatet blir kjent en gang på nyåret, sier Hagen.

Sissel, Kari eller Raga?

Fire av de ni artistene/bandene som er foreslått av nominasjonskomiteen, er nominert før: Disse er Sissel Kyrkjebø (tidligere nominert i 2015), Kari Bremnes, (tidligere nominert i 2015), Popol Ace (tidligere nominert i 2011) og Raga Rockers (tidligere nominert i 2012 og 2014).

- En av Norges sterkeste eksportartikler og sikreste salgssuksesser, og blant de mest markerte helt siden hun var i tenåra, er komitéleder Jan Eggums kommentar om Sissel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer