Skal dømme pressen

Eva Sannum, som tidligere var sammen med den spanske kronprinsen Felipe, er valgt inn i Pressens Faglige Utvalg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Under Norsk Presseforbunds styremøte i dag, ble Odd Isungset fra TV 2 valgt inn som ny leder. Men mest oppsiktsvekkende var varakandidaten til PFU-medlem og kinodirektør Ingeborg Moræus Hanssen. Hun heter Eva Sannum, jobber for tida i Try Reklamebyrå og er en av de Norges mest eksponerte personer.

- Jeg er jo bare vara og kommer ikke til å møte så ofte, og jeg har ingen intensjoner om å forandre norsk virkelighet, sier Eva Sannum til Dagbladet.no.

- Men det er en stor ære å bli valgt som varamedlem til PFU, og dette er noe jeg brenner for. Det skyldes nok mine egne erfaringer med pressen, sier hun.

Kritisk

For fem måneder siden sto Sannum fram på Tabloid og kommenterte sitt forhold til pressen. Hun har vært utsatt for paparazzifotografer en rekke ganger, og fortalte at hun ble sint, nervøs og usikker av å bli forfulgt av dem. - Jeg slapper mer av. Jeg vet at jeg ikke er så utsatt som jeg var den gangen. Så det er blitt bedre. Men jeg er veldig kritisk til det jeg leser. Jeg har erfart hvordan det funker, sa Sannum.

I intervjuet fortalte hun at hun har et bedre forhold til media i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.