OVER DAMMEN: Programleder Fredrik Skavlan og resten av produksjonsteamet vil filme tre programmer i New York denne høsten. FOTO: Aftonbladet / Ibl Bildbyrå
OVER DAMMEN: Programleder Fredrik Skavlan og resten av produksjonsteamet vil filme tre programmer i New York denne høsten. FOTO: Aftonbladet / Ibl BildbyråVis mer

Skal filme Skavlan fra USA

Vil kapre de store stjernene. 

Hittil har Fredrik Skavlans talkshow blitt spilt inn i Stockholm og i London. Men i slutten av september setter Skavlan-teamet kurs mot et nytt innspillingssted, i New York. Her vil de spille inn tre programmer.

Det var Scandinavian Traveler, magasinet til flyselskapet SAS, som først omtalte nyheten.

- Spennende gjester

- Vi har jo flyttet noen ganger, med innspillinger i Stockholm og London. Vi synes det hadde vært morsomt å lage Skavlan fra New York også, og det handler om tilgangen på gjester, sier Marianne Torp Kierulf, produsent for Monkberry, som produserer Skavlan.

- Gjør dere dette for å kunne få de aller største stjernene til programmet?

- Ja, det handler om å få gjester som ikke er i Europa så ofte. Vi håper å finne noen skikkelig spennende gjester der borte. Det er jo også en litt spesiell høst i USA, siden det er presidentvalg, sier Torp Kierulf til Dagbladet.

Fokus på presidentvalget

Likevel betyr ikke dette at det nødvendigvis kommer politiske gjester i programmet, i forbindelse med valget.

- Nei, det er ikke sikkert. Vi skal lage Skavlan slik vi pleier å gjøre det. Men det er et stort fokus på USA i høst, og det er sikkert aktuelt for alle vi kommer til å snakke med der borte, uansett om de er fra popbransjen, filmbransjen eller andre bransjer, sier hun.

Torp Kierulf røper at de har booket mange gjester til programmene som spilles inn i New York, men at de ikke vil gå ut med det nå.