Skal gifte seg

LONDON(Dagbladet): Hollywood-stjernene Brad Pitt og Jennifer Aniston er nå klar for å ta skrittet fullt ut etter de siste måneders heftige romanse. Begge har varslet sine foreldre om at de går i giftetanker.

Jenifer Aniston høster stor suksess i såpeoperaen Friends, og Brad Pitt har gått fra suksess til suksess de seinere åra. Svært mange fans vil nok bli skuffet over at ideolene går fra 'ledig på markedet' til ekteskapet.

Brad Pitt og Jennifer besøkte for et par uker siden hennes far John Aniston, og de fortalte om hvilke store planer de hadde for framtida.

-Jennifer vil bli en god kone og en kjærlig mor. Hun er god til alt hun vil. Jeg er svært stolt av henne, og ser virkelig fram til å få barnebarn, sier John Aniston.

Får støtte

Paret har også avlagt Brad Pitts foreldre et besøk, og også derfra får de nå lykkeønskninger og støtte.

-Jennifer er vidunderlig. De er et flott par, og Brad er nå klar for å slå seg til ro, sier faren Bill.

Pitt har et alvorlig forhold bak seg. Han var forlovet med skuespillerinnen Gwynneth Paltrow, og de to gikk ut i mediene og fortalte om sin kjærlighet og sine bryllupsplaner.

Like før ekteskapet skulle inngås, fikk Brad Pitt kalde føtter og avlyste bryllupet. Paltrow følte seg sviktet, og har fortsatt problemer med å komme over forholdet til Pitt.

Pitts slektninger tror ikke han vil rømme denne gang. De regner med at det blir kjendisekteskap i løpet av det kommende året.