- Skal gjenreise storhetstiden til Natt& Dag

Oppkjøpt av nettselskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag kjøpte internettselskapet Innovation Media AS konkursboet etter Natt & Dag - én uke etter at gratisavisa ble begjært konkurs av eierne, finske Medianorth.

Innovation Media eier nettsider som hybel.no, som formidler hybler blant unge, og bruktboktjenesten iBok. Portalsjef Anders Brochmann Hansen informerer om at nettsidene til sammen har over en halv million unike brukere - og at det nå skal komme Natt & Dag til gode.

- Vi har tidligere vært involvert med Natt & Dag i forhold til deres byguider og vi stilte oss forundrende til at de ikke hadde noen satsing på nett. Det var i utgangspunktet et marked vi syntes de burde ta, og da det viste seg at selskapet hadde store økonomiske problemer, la vi oss inn i kampen om Natt & Dag, sier Brochman Hansen til Dagbladet.no.

Han forteller at de planlegger å satse både på nett og papir.

- Vi skal prøve å gjenreise storhetstiden til Natt & Dag og skal satse på det redaksjonelle innholdet. Selv om vi skal bli gode på nett er det også viktig å fortsette med papiravis. Vi skal være tilstede på de riktige kafeene, sier Brohmann Hansen, som forteller at de planlegger å satse langsiktig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer