«Senkveld med Thomas og Harald» - mest minneverdige stunts:

- Skal jeg gå med Harald Rønneberg stikkende opp fra ræva til jeg er 80 år?

«Senkveld»-Thomas og Haralds verste øyeblikk.

AVSLØRER: Thomas og Harald forbereder den aller siste sendingen av det populære talkshowet «Senkveld». Vi tok en prat med dem, og de avslørte blant annet sin favorittgjest, og hvem som har vært flest ganger på besøk i Senkveld-sofaen. Reporter/video: Emilie Rydning Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I løpet av sine 15 år som fast fredagsunderholdning med «Senkveld», har Thomas Numme og Harald Rønneberg etter hvert opplevd en god del absurde og til dels pinlige ting.

Nå som Thomas og Harald legger «Senkveld»-eventyret bak seg, har de også mulighet til å se tilbake på de absolutte høydepunktene - eller bunnpunktene - fra sin «Senkveld»-karriere.

Med innslag som «Harald gjør ting han ikke kan» - hvor ... Harald gjør ting han absolutt ikke kan, «Senkveld-duellen», eller «Senkveld Surprise», der Thomas og Harald signerte kontrakter som sa at de skulle gjøre utfordringene de fikk - uansett hva det måtte være, har det vært nok av gyldne tv-øyeblikk å velge i.

Da programlederne blir spurt om å velge ut noen spesielle øyeblikk fra alle minnene de sitter igjen med etter «Senkveld», er det tre ting som skiller seg spesielt ut.

Thomas skal tatoveres

Stuntet Thomas virkelig ikke vil anbefale noen andre: Thomas og Harald hadde signert kontrakter som sa de ikke skulle trekke seg fra hverandres utfordringer - uansett hva de utfordringene måtte bestå i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer