«Senkveld med Thomas og Harald» - mest minneverdige stunts:

- Skal jeg gå med Harald Rønneberg stikkende opp fra ræva til jeg er 80 år?

«Senkveld»-Thomas og Haralds verste øyeblikk.

AVSLØRER: Thomas og Harald forbereder den aller siste sendingen av det populære talkshowet «Senkveld». Vi tok en prat med dem, og de avslørte blant annet sin favorittgjest, og hvem som har vært flest ganger på besøk i Senkveld-sofaen. Reporter/video: Emilie Rydning Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I løpet av sine 15 år som fast fredagsunderholdning med «Senkveld», har Thomas Numme og Harald Rønneberg etter hvert opplevd en god del absurde og til dels pinlige ting.

Nå som Thomas og Harald legger «Senkveld»-eventyret bak seg, har de også mulighet til å se tilbake på de absolutte høydepunktene - eller bunnpunktene - fra sin «Senkveld»-karriere.

Med innslag som «Harald gjør ting han ikke kan» - hvor ... Harald gjør ting han absolutt ikke kan, «Senkveld-duellen», eller «Senkveld Surprise», der Thomas og Harald signerte kontrakter som sa at de skulle gjøre utfordringene de fikk - uansett hva det måtte være, har det vært nok av gyldne tv-øyeblikk å velge i.

Da programlederne blir spurt om å velge ut noen spesielle øyeblikk fra alle minnene de sitter igjen med etter «Senkveld», er det tre ting som skiller seg spesielt ut.

- PINLIG: Thomas Numme trekker også fram denne utfordringen, der han måtte ligge halvnaken oppå en bikinikledt Triana Iglesias, som den pinligste han måtte gjennom i «Senkveld-duellen Europa». Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

Thomas skal tatoveres

Stuntet Thomas virkelig ikke vil anbefale noen andre: Thomas og Harald hadde signert kontrakter som sa de ikke skulle trekke seg fra hverandres utfordringer - uansett hva de utfordringene måtte bestå i.

- Det gjorde at det ble veldig tap av ansikt for oss å ikke gjennomføre en utfordring, sier Harald til Dagbladet.

Samtidig var de to programlederne nærmest i et race med seg selv, der de prøvde å toppe sine egne stunts.

Planen var at Thomas Numme skulle få tatovert et bilde av Harald Rønneberg stikkende opp av bokseren med to tomler opp og et bredt smil. Fordi stuntene hadde blitt gradvis verre og verre med tida, var det akkurat troverdig nok til at Thomas gikk fem på.

- Få på de jævla greiene!

- Først tenkte jeg at dette bare var tull. Men de i teamet var faktisk virkelig overbevisende, sier Thomas til Dagbladet, og fortsetter:

SKEPTISK: - Ja vel, så få på de jævla greiene da! Thomas Numme var ikke særlig fornøyd med tatoveringen han skulle få på baken. Foto: Skjermdump, TV 2
SKEPTISK: - Ja vel, så få på de jævla greiene da! Thomas Numme var ikke særlig fornøyd med tatoveringen han skulle få på baken. Foto: Skjermdump, TV 2 Vis mer

- Jeg hører meg selv si: «Så dere syns virkelig dette er en god idé? At jeg skal gå med Harald Rønneberg stikkende opp fra ræva til jeg er 80 år! Synes dere det er gøy? Ja vel, så få på de jævla greiene da!

Imens satt Harald inne på do med monitor og koste seg glugg ihjel.

- Jeg visste jo at han aldri skulle bli tatovert, men vi skulle dra det så langt at han trodde det skjedde, sier Harald.

- Jeg gikk faktisk med på det. Det blir gøy på tv, det er sånn det funker. Men jeg er veldig glad for at dette ikke var reelt, sier Thomas.

Han avslører samtidig at sjablongen med omrisset av Haralds ansikt, som han fikk klistret på ryggen av tatovøren, ble sittende på ryggen i tre måneder etter at stuntet ble filmet.

HARALD-TATTOO: Harald poserer glisende ved siden av Harald-tatoveringa på ryggen til Thomas. Foto: Skjermdump, TV 2
HARALD-TATTOO: Harald poserer glisende ved siden av Harald-tatoveringa på ryggen til Thomas. Foto: Skjermdump, TV 2 Vis mer

Harald stripper

I innslaget «Harald gjør ting han ikke kan» er det Harald Rønneberg som har fått kjørt seg. Selv om Thomas Numme sier han aldri har sett makkeren flau, er det én ting som Harald trekker fram som virkelig pinlig. Den gangen han skulle strippe i utdrikningslag.

STRIPPER: Harald Rønneberg, som vanligvis aldri blir flau, synes det var fryktelig pinlig å strippe i utdrikningslag under innslaget «Harald gjør ting han ikke kan». Foto: Skjermdump, TV 2
STRIPPER: Harald Rønneberg, som vanligvis aldri blir flau, synes det var fryktelig pinlig å strippe i utdrikningslag under innslaget «Harald gjør ting han ikke kan». Foto: Skjermdump, TV 2 Vis mer

- Der sitter jeg i forgangen i en leilighet på Grünerløkka, så går det opp for meg: bruden vet ikke at jeg kommer. Ingen andre vet, bortsett fra forloveren. Jeg hadde ingen garanti for om bruden ville like det, sier han, og fortsetter:

- Så hørte jeg musikken: Dædædædædædææ. Da skal jeg inn og gjøre dette.

Harald gjennomfører, og blir mer og mer lettkledd der han står inne i den lille leiligheten omringet av damer. I en seanse skal Harald få bruden til å smøre seg inn med babyolje.

- Så lener bruden seg fram og hvisker: «du trenger ikke å gjøre det der». Og jeg hvisker tilbake: «Jeg må».

Innslaget blir vist fram til god respons fra publikum i studio.

- Jeg satt der og syntes det var så pinlig, da hadde jeg vondt i magen! Men nå hadde det vært helt greit å gjøre det samme, for nå er vi jo blitt helt ødelagt, sier han.

KAMEL-RACE: Linni Meisters silikonpupper fikk ristet på seg, da hun red på kamel i Sahara sammen med Mia Gundersen i «Senkveld»-duell mot Thomas og Harald. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Da alt gikk galt

Øyeblikket da ingenting gikk som det skulle: Da Justin Bieber gjestet Norge og «Senkveld» i 2015 skapte han overskrifter verden over. Etter intervjuet med Thomas og Harald skulle Bieber etter planen spille en intimkonsert for et eksklusivt publikum på Chateau Neuf i Oslo. Det gikk ikke helt som planlagt.

Etter kun én sang stormet nemlig Bieber av scenen, og etterlot seg en sal full av fortvilte fans. Vannsøl på scenekanten fikk skylda.

Det som få visste, var at ting ikke hadde gått særlig etter planen hos Thomas og Harald i «Senkveld»-studio heller. Programlederne hadde nemlig forberedt spørsmål til intervju. Men Bieber hadde nektet.

Det satt 50 journalister i naborommet og ventet på sitater, mens tusen fans satt og ventet på konserten. Men Thomas og Harald får beskjed om at han ikke ville la seg intervjue, men heller ville spille musikk.

Så det hele endte med at Bieber heller spilte seks sanger på kassegitaren, noe som jo ble mer musikk enn det han spilte på konserten seinere på kvelden. Med rekordhøye seertall ble episoden likevel en suksess for «Senkveld».

BLID OG FORNØYD LITT OVER EN TIME FØR SKANDALEN: Justin Bieber (21) gjestet Thomas Numme og Harald Rønnebergs «Senkveld» under sitt Norges-besøk. 1 t og 37 min senere stormet han av scenen. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer