Skal lage Molde-orgasme

Carlos Santana spruter av energi foran morgendagens konsert i Molde. Han har ett mål: Å gi publikum orgasme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Foruten mat og skaperevnen er orgasmen det viktigste for ethvert voksent menneske, sier den legendariske gitaristen Carlos Santana til Dagbladet.

I flere uker har han nå turnert i Europa og USA - og han har åpenbart energitanken full. Han er lykkelig og fornøyd, både på egne vegne - og verden for øvrig.

- Elsk mer

- Det er en så viktig og positiv tid vi lever i. Så mye skjer. Jeg er overbevist om at vi ser slutten på den stupide verden. Det meste går den riktige veien i verden. Men vi er ikke i mål, og der har vi alle, ikke minst vi musikere, en jobb med å vekke folk. For å få alle til å elske mer. Jeg skal i alle fall gjøre mitt, fortsetter mr. Santana.

Hvis noen fortsatt er i tvil: Det var på Woodstock i 1969, hippiebevegelsens høsttakkefest, denne mannen fikk sitt gjennombrudd med sine endeløse gitarsoloer. Og han var blant de som tok siste bussen hjem.

Som så mange andre musikere som fikk med seg Woodstock, har han vært opptatt av åndelige relasjoner. Det er han i høyeste grad fortsatt.

- Sjekk ut Afrika

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer