Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Skal lage «Skavlan» for barn

Fredrik Skavlan låner navnet sitt til juniorutgave av eget talkshow.

LÅNER SKAVLAN-STOLEN: Farzad Farzaneh er en kjent barne-tv-profil i Sverige. Fra og med 14. februar skal han lede «Skavlan Jr», som følger formen til originalen - men har barn som gjester og målgruppe. Foto: Monkberry
LÅNER SKAVLAN-STOLEN: Farzad Farzaneh er en kjent barne-tv-profil i Sverige. Fra og med 14. februar skal han lede «Skavlan Jr», som følger formen til originalen - men har barn som gjester og målgruppe. Foto: Monkberry Vis mer

(Dagbladet): - Vi gjør «Skavlan Jr» med en svensk barne-tv-programleder som heter Farzad Farzaneh, som er veldig kjent og kjær i Sverige, sier Marianne Torp Kierulf i Monkberry, som produserer «Skavlan».  

Hun forteller at det var SVT som kom til dem med ideen, og syntes det var interessant å forsøke et talkshow for barn, i «Skavlan»-settingen.  

- «Skavlan» er et program som har gått så lenge, så barn kjenner det også. Det er en del av fredagsrekka, også for barn i Sverige.  

Programmet vil kun sendes i Sverige. Premieren er på selveste valentinsdagen 14. februar.  

- Det blir svenske barn og svenske gjester, sier Kierulf.  

- Er Fredrik Skavlan involvert i «Skavlan Jr» selv?  

- Nei, ikke annet enn at programmet har lånt navnet hans som tittel.

SVT skriver på sine hjemmesider at det i denne omgang vil bli åtte sendinger av «Skavlan Jr».

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

- Egentlig får jeg gjøre det jeg liker best. Barn som forteller om sine liv på samme måte som vi lar voksne ta plass, sier programleder Farzad Farzaneh til kanalen.

«Skavlan Jr» følger «Skavlan» i formen, så hvert program vil ha fire barnegjester i tillegg til en velkjent artist. Men der «Skavlan» breier seg over en hel time, vil junior-utgaven vare en halv time, skriver SVT. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media