- Skal menneskeverdet kynisk handle om seksuelle tjenester?

LLH diskriminerer konservative homofile, mener Hanne Nabintu Herland.

DEBATT OM OSLO SYMPOSIUM: Siv Jensen var blant talerne på den kristenkonservative samlingen. Foto: Oslo Symposium
DEBATT OM OSLO SYMPOSIUM: Siv Jensen var blant talerne på den kristenkonservative samlingen. Foto: Oslo Symposium Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Les Bård Nylunds kronikk: - Jeg har fått høre nok ganger hvor ekkel jeg er

 Oslo Symposium: I kronikken i Dagbladet 25. mars kan det virke som Bård Nylund, leder for Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner (LLH), inderlig håper at ideologer som jeg skulle mislike ham fordi han er homofil. Gid så var virkeligheten. Det hadde passet godt inn i LLHs stadige drøm om at alle er imot dem.

Den påfallende stigmatiseringstrangen begynner å bli gammeldags. Den reflekterer enkelte hedonistiske og ekstremliberale homofiles manglende evne til faktisk å lytte når folk snakker. LLH sover i timen og henger igjen i 80-tallsantagelser om hva troende mennesker tenker.

La meg sitere ordrett fra Youtube/Vimeo og åpningsforedraget ved Oslo Symposium 2011, en konferanse som LLHs leder betegner med de styggeste skjellsord i velkjent kulturradikal latterliggjøring av det slaget mange av oss er så inderlig lei av at vi nå kjemper for en kursendring i norsk politikk: «Vestlige verdier har sin vugge i greske og romerske bidrag, men også, og spesielt verdimessig i det hebraisk-kristne bidraget kom med det humane menneskesynet som anerkjente verdien av ethvert menneske uansett rang og klasse, etnisk tilhørighet eller seksuell legning.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer