Skal overta Torshovteatret

Kompisene Mads Ousdal, Trond Espen Seim og Jon Øigarden er neste teatertrupp ut på Torshovteatret. Her skal de være sine egne herrer i to år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bestevennene er ikke redde for å krangle om helterollene.

- Nei, vi får jo flere sjanser, så vi kan bytte på, sier Mads Ousdal.

Fra 2004 skal de tre skuespillerne fra Nationaltheatret styre Torshovteatret. Her kan de selv velge stykkene, håndplukke instruktørene og hente inn medskuespillere. I år feirer Torshovteatret 25-årsjubileum, og kan notere seg for en god sesong. Akkurat nå består teatergruppa av Kåre Conradi, Øystein Røger, Kjersti Elvik og Ågot Sendstad. En av publikumssuksessene var fjorårets «Stones in his pocket», som trakk fulle hus i flere måneder.

Studerte sammen

Ousdal, Seim og Øigarden studerte sammen på Teaterhøyskolen, og har tidligere spilt sammen i oppsetningen «De tre musketerer» på Nationaltheatret. De er gode venner, og tror det kan være er fordel når de skal bryne seg på utfordringer:

- Vi har hatt lyst til å jobbe sammen lenge. Fordi vi kjenner hverandre godt, ser vi de andres styrker og svakheter. Jeg tror vi bringer fram det beste i hverandre, sier Seim.

- Jeg tror det kan bli mindre konflikter omkring valgene fordi vi stoler på hverandre. Vi liker hverandres smak, og tør å satse på det de andre måtte mene, sier Øigarden. Ousdal er glad for at Torshovteatret har en liten sal, med nærhet til publikum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer