Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Skal selge norsk film til utlandet

Les hvordan det går i «Sønner»-gjengens blogg fra San Sebastian.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Regissør Erik Richter Strand, manusforfatter Thomas Seeberg Torjussen og produsent Eric Vogel er på plass i San Sebastian, der «Sønner» kjemper om to av hovedprisene under årets filmfestival.

I Dagbladet.nos blogg gir de et innblikk i hva som skjer, og hvordan det jobbes for å få utlendingene interessert i filmen.

Gjengen reiser blant annet med Stine Oppegaard fra Norsk filminstitutt.

- Hun sørger for at speiderne for de viktigste festivalene (Cannes, Berlin, Venezia, San Sebastian, Karlovy Vary, Toronto, Sundance og flere til) får sett de norske filmene tidlig, og deretter vurderer dem til sine programmer, skriver produsent Eric Vogel.

Følg med i bloggen for å få vite mer om hvordan det går videre med «Sønner» i San Sebastian. Filmen har sin første - og viktigste - visning i kveld.

•  Les «Sønner»-gjengens blogginnlegg her

•  Les Dagbladets anmeldelse og gi ditt eget terningkast i Filmbasen

SØNNERS STORE SJANSE: «Sønner» er tatt ut til filmfestivalen i San Sebastian. Her får gjengen bak filmen mulighet til å vise seg fram for utenlandske distributører og festivaler. Bildet er hentet fra en scene i filmen. FOTO: FILMWEB
SØNNERS STORE SJANSE: «Sønner» er tatt ut til filmfestivalen i San Sebastian. Her får gjengen bak filmen mulighet til å vise seg fram for utenlandske distributører og festivaler. Bildet er hentet fra en scene i filmen. FOTO: FILMWEB Vis mer