Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jennifer Aniston

Skal spille lesbisk president

Jennifer Aniston og Tig Notaro skal spille president og presidentfrue i «First Ladies».

FORNØYD: Jennifer Aniston ble kjent da hun spilte Rachel Green i «Friends». Nå skal hun spille USAs første kvinnelige president i Netflix' «First Ladies». Foto: John Salangsang/NTB Scanpix
FORNØYD: Jennifer Aniston ble kjent da hun spilte Rachel Green i «Friends». Nå skal hun spille USAs første kvinnelige president i Netflix' «First Ladies». Foto: John Salangsang/NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Aniston har hovedrollen i Netflix' nye politiske komedie «First Ladies», skriver CNN.

Aniston spiller det som i filmen er USAs første kvinnelige president, Beverly Nicholson, mens skuespiller Tig Notaro har rollen som kona Kasey.

«First Ladies» følger presidentparet når de flytter inn i Det hvite hus, og filmen skal vise at «bak enhver vellykket kvinne … står en annen vellykket kvinne», ifølge The Huffington Post.

Aktuell med Netflix-show

Filmen er basert på en idé av Notaro og kona, Stephanie Allynne. Sammen skal de skrive manus, og får med seg blant annet Aniston og Will Ferrell på produksjonssida.

Notaro er kjent fra «One Mississippi», som fikk to sesonger på Amazon. 22. mai er det premiere på Notaros show «Happy to Be Here» på Netflix.

Jennifer Aniston etablerte seg som et av Hollywoods mest kjente ansikter etter rollen som rikmannsdatteren Rachel Green i den populære situasjonskomedien «Friends». Hun vant også en Emmy for sin rolle i serien.

Den populære situasjonskomedien om vennene i New York ble sendt fra 1994 til 2004. Det ble laget ti sesonger av serien som seinere er blitt sendt i flere repriser.

Aniston i Apples første tv-satsing

Aniston blir også å se sammen med Reese Witherspoon i en serie som handler om rivaliseringen mellom to av Amerikas største morgenprogrammer på tv.

Hollywood Reporter skriver at Aniston og Witherspoon vært venner siden Witherspoon hadde en gjesterolle i serien, hvor hun spilte Anistons yngre søster.

Serien er basert på Brian Stelters bok «Top of the Morning» fra 2013, som handler om rivaliseringen mellom NBCs «Today» og ABCs «Good Morning America». «House of Cards»-produsent Jay Carson holder for øyeblikket på med å skrive piloten med Stelter som rådgiver, ifølge Variety.

Serien, som foreløpig ikke har fått noe navn, er teknologigiganten Apples første satsing på tv-drama. Til prosjektet har selskapet blant annet rekruttert tidligere Sony Pictures TV-sjef Jamie Erlicht for å lede produksjonen som tar sikte på å nå et globalt publikum.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media