Skal synge for paven

En drøm går i oppfyllelse for den katolske sangstjerna Susan Boyle.

LYKKELIG: - Å synge for paven er noe jeg alltid har drømt om, sier katolske Susan Boyle til CNN. 16. september går drømmen i oppfyllelse. EPA/CASPER CHRISTOFFERSEN
LYKKELIG: - Å synge for paven er noe jeg alltid har drømt om, sier katolske Susan Boyle til CNN. 16. september går drømmen i oppfyllelse. EPA/CASPER CHRISTOFFERSENVis mer

||| - Å få muligheten til å synge for paven er en stor ære, og noe jeg alltid har drømt om. Det er ubeskrivelig, sier Boyle ifølge CNN.

Utendørsmesse Den katolske kirken bekrefter at talentshow-stjernen skal synge for pave Benedict XVI under hans besøk i Skottland neste måned. Paven skal besøke England og Skottland fra 16. til 19. september.

Boyle skal underholde den katolske kirkens overhode under en utendørsmesse i Bellahouston Park i Glasgow torsdag 16. september. Ifølge CNN planlegger Bolye å synge en salme, samt hennes signatursang, «I Dreamed a Dream» fra musikalen Les Miserables.

Verdenskjent Katolske Susan Boyle har en fortid som kirkesanger, men ble verdenskjent da hun i april 2009 stilte opp i det britiske tv-programmet «Britain's Got Talent». Dommere og publikum ble ble overrasket og imponert over Boyles stemmeprakt, og tv-klippet ble en kjempehit på internett. Boyle vant ikke talentshovet, men fikk likevel platekontrakt.