Du leser nå Dagbladet Pluss

«Skal vi danse»-seieren tilsvarer 20 millioner kroner

De tre finalistene har så langt tjent over 400 000 tilsammen.

GOD UTTELLING:  I kveld kjemper de om seieren i «Skal vi danse». Linnéa Myhre, Agnethe Johnsen og Roar Strand har så langt tjent over 143.000 kroner hver på deltakelsen. Men å gå helt til topps i konkurransen er verdt mye mer enn det. Foto: STELLA PICTURES
GOD UTTELLING: I kveld kjemper de om seieren i «Skal vi danse». Linnéa Myhre, Agnethe Johnsen og Roar Strand har så langt tjent over 143.000 kroner hver på deltakelsen. Men å gå helt til topps i konkurransen er verdt mye mer enn det. Foto: STELLA PICTURESVis mer

(Dagbladet): Etter å ha slitt seg gjennom 14 uker med intensiv dansetrening, er det i kveld slutt på dansen for Linnéa Myhre, Agnethe Johnsen og Roar Strand.

Strengt treningsregime, få pauser, liten tid til familie og jobb er noen av konsekvensene kveldens finalister har kjent på gjennom denne høsten.

En grundig gjennomgang Dagbladet har gjort blant tidligere «Skal vi danse»-deltakere, viser at deltakere heller ikke økonomisk sitter igjen med den største gevinsten.

Får betalt

Etter det Dagbladet erfarer, får deltakerne betalt rundt 10 000 kroner for hver uke de deltar. I tillegg får alle i overkant av 3000 kroner for å være med på kveldens finalesending.

Deltakerne får også rundt 20 000 kroner under lanserings- og treningsfasen før programmet begynner å rulle over skjermen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.