«Skal vi danse»-vinnerne forteller: Slik forandret livet seg

Lene Alexandra Øien (32) tør ikke tenke på hvor hun hadde vært hvis hun ikke hadde deltatt.

TOTALFORANDRET: Rett før Lene Alexandra Øien skulle delta i «Skal vi danse», fjernet hun silikonen i puppene. - Jeg måtte ta noen grep. Jeg valgte å fjerne silikonen, nettopp fordi jeg ville at folk skulle se forbi fasaden, og se meg som menneske, sier hun. Foto: LARS EIVIND BONES
TOTALFORANDRET: Rett før Lene Alexandra Øien skulle delta i «Skal vi danse», fjernet hun silikonen i puppene. - Jeg måtte ta noen grep. Jeg valgte å fjerne silikonen, nettopp fordi jeg ville at folk skulle se forbi fasaden, og se meg som menneske, sier hun. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg fikk en unik mulighet til å tre ut av «boobs-rollen» min, og å kunne bygge opp en ny karriere, sier Lene Alexandra Øien (32) til Dagbladet.

I en oransje minikjole står hun omringet av danseglade kjendiser på jubileumsfesten til «Skal vi danse», som feirer at programmets tiende sesong snart er i gang.

- Livet forandret seg totalt

Øien ble først kjent i Norge for å være glamourmodell og artist.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer