Skal vi danse?

Hardtarbeidende humørspredere på Øya.

UNG OG LOVENDE:  Baddies mangler fortsatt noen låter, men de er allerede et feiende flott liveband. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
UNG OG LOVENDE: Baddies mangler fortsatt noen låter, men de er allerede et feiende flott liveband. Foto: Kyrre Lien / SCANPIXVis mer

KONSERT: Britiske Baddies er fremdeles for jyplinger å regne, men de har allerede rukket å bli et mer enn habilt liveband både spillemessig og visuelt.

Dersom man tenker The Hives på steroider i møte med one-hit-wonder-kollektivet The Knack, er man noenlunde i nærheten av det soniske uttrykket gjengen representerer. Noe som følgelig også betyr store mengder av det etter hvert småbetente dansepunkfenomenet, men Baddies løser det på en måte som gjør at det ikke låter påklistret eller kalkulert.

Koringene er veloljet, rytmene yppige og låtene umiddelbare. De har også et kledelig episk tilsnitt når de senker tempoet og lar melodiene dvele.

Vokalist Michael Webster hviler aldri, men han skriver seg nok bak øret at man ikke skal be Øya-publikummet om å synge, da blir det nemlig stille som i graven.