Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Skålte for bonderomantikk

En suksessrik jakt er over for bøndene for denne gang. I går feiret de nyvunnen kjærlighet og stor seersuksess til langt på natt.

Bøndene og deres beilere sprettet champagnekorkene flittig i produkssjonselskapets festlokaler på Frysja i Oslo. For anledningen var alle de åtte bøndene som TV 2-seerne ble kjent med i den første episoden av «Jakten på kjærligheten» samlet.

Magnus Valen-Sendstad syntes det var stas å treffe de fire deltakerne som ikke fikk nok frierbrev til å bli med videre.

-  V har jo ikke truffet de andre tidligere. Jeg synes også vi fortjener en skikkelig fest for å markere at serien nå er slutt, sier Valen-Sendstad. Siste episode vises i kveld, og der får seerne oppsummert hvordan det er gått med de åtte bøndene i deres jakt på kjærligheten.

Tilbakelagt kapittel

Det er tidligere blitt kjent at de mest populære bøndene, Magnus Valen-Sendstad, Wenche Søndrol, Hans Ole Nafstad og Inga Berit Lein, har møtt noen de har fått følelser for.

De fire andre som ikke hadde nok beilere, Halvor Sjue, Erik Wilberg, Leif Jarle Espedal og Vidar Vange, har ikke hatt mindre klaff. For samtlige er ungkarstilværelsen nå et tilbakelagt kapittel.

-  Jeg har truffet ei jente som jeg synes er utrolig bra. Vi har mye til felles, og det hjelper godt at hun selv kommer fra småbruk og vet mye om livet på gård, sier Halvor Sjuve (23). Han driver gård på Feiring i Eidsvoll, og håper at han har møtt en potensiell bondekone i Torunn Gjesdal (23) fra Ålgård i Rogaland.

Smågal nok

Sjuve er bare glad til for at han ikke ble blant de fire som gikk videre i serien.

-  Det er ikke sikkert jeg hadde møtt Torunn da. Hun sendte meg brev direkte og ønsket ikke å være med i serien. Jeg har dessuten fått mer enn nok respons fra jenter. Et par av dem har ringt og sendt svært tvilsomme sms-er til alle døgnets tider, sier Sjuve. Odelshomsen Leif Jarle Espedal (32) uttalte i forkant av serien at han ønsket å treffe en jordnær, ærlig og kanskje litt «smågal» mann. Det mener han å ha gjort etter å ha vært aktiv på datefronten i høst.

-  Nå er det blitt mer enn dating, jeg har funnet en som jeg vil bygge noe videre med og han er absolutt smågal nok på sin måte, flirer Espedal.

Den 28 år gamle kjæresten jobber som servitør i Oslo, men har tatt turen flere ganger til Espedals gård i Sogn og Fjordane.

-  Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med på dette, sier Espedal.

Vidar Vange (26) er hundre prosent enig:

-  Det har vært full klaff, virkelig moro å ha vært med og å ha truffet ei jente som det er så tak i, og som jeg har fått så god kjemi med, sier han. Cathrine Flaaen (26) fra Kristiansand tok turen til Skjåk i Gudbrandsdalen for en måneds tid siden etter en periode med lange telefonsamtaler. Siden har de to vært kjærester.

-  Jeg hadde aldri sendt brev dersom det ikke hadde vært bønder som skulle delta. Jeg angrer ikke nå, Vidar er en utrolig kjekk kar, selv om han ikke kom med blant de fire i serien, fleiper Cathrine Flaaen.

Erik Wilberg (29) fra Kløfta hadde med seg sin nye kjæreste Brit Elin Nordbø.

-  Det har vært full klaff fra første gang Erik besøkte meg i Bergen for to måneder siden. Jeg er virkelig glad for at jeg sendte det brevet, sier Nordbø.

REALITYSHOW

«Jakten på

kjærligheten»

TV 2 i kveld kl 21.50

FIN FANGST: Wenche Søndrol med sin utvalgte, Tor Even Furvann.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media