«Skam» sesong 4

«Skam»-avtale på plass i 12. time. - Vi er veldig glade

Nå kan man også se «Skam» fra IP-adresser i hele Norden. 300 000 har sett det første klippet i sesong 4 av serien.

SANA-SESONG: Sana, spilt av Iman Meskini, har vært en stor favoritt blant «Skam»-fansen. Her er hun sammen med jente-Chris, som spilles av Ina Svenningdal. Foto: NRK 
SANA-SESONG: Sana, spilt av Iman Meskini, har vært en stor favoritt blant «Skam»-fansen. Her er hun sammen med jente-Chris, som spilles av Ina Svenningdal. Foto: NRK  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Som annonsert i «Skam»-traileren fredag, ble første klipp av «Skam» sesong fire sendt mandag. Vi følger Sana gjennom syv og et halvt minutter, fra hun ser drømmende på noen gutter gjennom vinduet på trikken, til pizzaspising med jentegjengen, hvor Vilde snakker om g-punktet og sex med Magnus.

Ifølge NRK var det så mange som 900 000 som så teaseren. Ifølge tall fra NRK hadde bloggsiden til serien 480 000 bruker innom i går, mens 300 000 unike brukere så langt har sett det aller første klippet.

Av alle som har sett det første klippet er 70 prosent fra Norge, mens 11 er fra Danmark og 10 prosent fra Sverige.

Avtale i 12 time

Til glede for fansen i Norden er det nå også mulig å følge med på «Skam» i sanntid på seriens nettside i de nordiske landene.

Håkon Moslet, redaksjonssjef for «Skam» i NRK, er glad for at det endelig er kommet på plass en avtale med musikkrettighetshaverne slik at flere får sett serien.

- Vi er veldig glade for avtalen vi har fått. Den kom i 12. time før fjerde sesong staret. «Skam»-nettsiden er nå åpen for alle de nordiske IP-adressene, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer