Skam er også for de på 40

Vi hooker faktisk fremdeles i ny og ne.

GROW UP! Rulleplass var like fett i 1997 som det er i 2016, skriver forfatteren. Foto: NRK
GROW UP! Rulleplass var like fett i 1997 som det er i 2016, skriver forfatteren. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kjære Steinar Solås Suvatne!

Grow up! Hooking er så lett for 40-åringer. Dessuten var rulleplass like fett i 1997 som det er i 2016. Jeg kan love deg at pulsen var høy og selvtilfredsheten likeså etter en lang mainatt gjennom Oslos gater om bord i Blue Hawaii , OHG-russen i 1995.

• Les også: Når tanta di begeistret deler sin «Skam»-beundring på Facebook og merker innlegget «føler seg ung igjen», så vet du at det er kroken på døra.

Vi eide verden den natten og et par netter til, og makten over hvem som var innenfor og utenfor vekslet like raskt mellom guttene i 3. gym og jentene i 1. back in the days som nå. Ikke tro noe annet.

30- og 40-åringer i dag har ikke nødvendigvis tenåringsbarn ennå så vi lar oss ikke lure når det gjelder hva festene, maktposisjonene, sexen og statusen i SKAM handler om. Vi snubler ikke når replikkene treffer hardt og den ene karakteren spiller ut den andre ved å hooke med den eneste forbudte.

Jeg har skjønt at det er vanskelig å se for seg , men vi på 40 hooker faktisk fremdeles i ny og ne og vi digger ikke «Skam» på ungdommenes bekostning. Det vi digger er en tidløs, sterk og tro produksjon som viser oss at mer enn å få et «innblikk i ungdommen nå til dags» så utspiller livet seg på sammen måten nå som da.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer