Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Skam»-Even og Isak kan bli årets tv-par - i verden

Ligger i teten.

FIRE GJENSTÅR: Her er de fire tv-parene som nettstedet E! Online skal kåre til «Årets tv-par». «Skam»-gutta Even og Isak har danket ut flere store. Foto: Skjermdump / E! Online
FIRE GJENSTÅR: Her er de fire tv-parene som nettstedet E! Online skal kåre til «Årets tv-par». «Skam»-gutta Even og Isak har danket ut flere store. Foto: Skjermdump / E! Online Vis mer

(Dagbladet): Vi snakker altså ikke om en lokal eller norsk kåring, men en konkurranse som nettstedet E! Online står bak - og som deres lesere avgjør ved å stemme på sine favoritter.

SPENNENDE: Går «Skam» til topps i E! Onlines tv-par-konkurranse? Foto NRK          
SPENNENDE: Går «Skam» til topps i E! Onlines tv-par-konkurranse? Foto NRK           Vis mer

Vi går nå inn i siste runde før finalen.

Nå står det mellom parene Magnus og Alec fra tv-serien «Shadowhunters» og Claire og Jamie fra «Outlander» i den ene runden.

To runder igjen

I den andre står det mellom Stiles og Lydia fra serien «Teen Wolf» mot Isak og Even fra «Skam».

- Nå er det bare to runder igjen før vi kårer en vinner, skriver nettstedet, som tydelig er overrasket og entusiastisk over outsiderne fra «Skam», og skriver bl.a:

- Isak og Even fra norske «Skam» har slått ut flere store kandidater, inkludert «The Vampire Diaries»’ Stefan og Caroline - og fjorårets vinnere, «The 100»s Clarke og Lexa.

Het serie-potet

Her hjemme var «Skam»-romansen en av vinterens store snakkiser.

Dagbladets TV-anmelder Christopher Pahle var full av lovord om sesongen, som han fulgte episode for episode i sine ukentlige recaps. Les dem her.

Da siste episode kom like før jul skrev Pahle en recap med følgende tittel: «Skam», blir du søtere nå blir jeg nødt til å øke insulindosen min!

NRK har meldt at en fjerde sesong av suksesserien kommer i løpet av våren, men er som vanlig hemmelighetsfulle om nøyaktig når dette skjer.

SKAM: Barnelegene på Drammen sykehus gikk for en litt annerledes invitasjon til årets vårmøte. De bestemte seg for å lage en parodi av suksesserien «SKAM» Den er passende nok kalt «KLAM», og er sett av over 40 000 bare på noen dager. Se hele videoen her:  Vis mer Vis mer
JULEAVSLUTNING: Da lærerne ved Gefion Gymnasium i Køvenhavn skulle arrangere juleavslutning for elevene sine valgte de å kjøre en parodi av den norske TV-suksessen SKAM. Elevene ved skolen var målløse og fornøyde med lærernes innsats. Video: Gefion Gymnasium / Hele videoen ser du her: https://youtu.be/3CSUmU_G4Cc Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media