To ukers pause for «Skam»

«Skam»-klippet som forvirrer alle

- Jeg studerte klippet 22 ganger. Jeg tror det er Even. 

TAR PAUSE: I to uker må  «Skam»-fansen smøre seg med tålmodighet. I mellomtiden går spekulasjonen om hvem de to nakne personene i det siste  «Skam»-klippet kan være. Foto: NRK
TAR PAUSE: I to uker må  «Skam»-fansen smøre seg med tålmodighet. I mellomtiden går spekulasjonen om hvem de to nakne personene i det siste  «Skam»-klippet kan være. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det er ingen tvil om at «Skam» sesong 3 har gått like dypt innpå folks hverdag som det hysteriet rundt William og Noora i «Skam» sesong 2 gjorde.

Ikke bare her i Norge. I Danmark, Sverige og Island har høstens sesong slått utrolig godt an, og fans over hele verden har bedt NRK komme med engelsk undertekst, noe NRK dessverre måtte si nei til.

Ny teaser

På lørdag ble det lagt ut et nytt klipp på den populære «Skam»-hjemmesiden. I klippet ser man det som kan være to gutter, eller en jente og en gutt, i het omfavnelse. Mye hud og nakenhet skimtes, men nå raser debatten på internett.

Hvem er de to personene i klippet?

«Tar seg selv i å spole gjennom alle tidligere klipp for å få bekreftet at de tre føflekkene tilhører Even. Da vet man at man er skamløst hekta!» skriver en på kommentarfeltet under det siste «Skam»-klippet.

«Den ene personen har jo pupper.. Er en jente» skriver en annen.

Flere diskuterer om den ene personen i klippet kan være Eskild som bor sammen med Isak. Andre mener det må være en jente, fordi man i et lite sekund ser noe som kan ligne på et kvinnelig bryst, mens flesteparten er enige om at det må være Isak og Even i klippet.

«Jeg studerte klippet 22 ganger, jeg vet det... Jeg har et problem. Men jeg tror det er Even, siden du kan se at den ene personen har føflekker på kinnet og i episoden «pause» for eksempel så har Even det også!! Jeg håper i hvertfall» skriver en tredje.

På toppen av det hele har «Skam»-gjengen bestemt seg for å ta pause i to uker, fram til 14 november. Den siste teaseren kan du se her.

Overgår snart William og Noora

Håkon Moslet er leder for NRK Ung, han synes det er fantastisk å se det store engasjementet rundt «Skam», selv på sesong tre.

- Vi synes det er helt fantastisk å følge med på engasjementet der ute, og ser at folk spekulerer godt i hvem personenen i den siste traileren kan være, sier han.

Noe svar kan han derimot ikke gi oss.

- Vi ser jo at denne sesongen med Isak og Even har nådd samme nivå, som når det stormet mest rundt Noora og William i sesong 2. Det er fantastisk!

Hvorfor de nå velger å ha to ukers pause i «Skam»-sesongen har Moslet et naturlig svar på.

- Hvis man har fulgt med på «Skam» tidligere, har man fått med seg at vi også i de øvrige sesongene har hatt små pauser midt i. Det er ingen spesiell grunn til at denne pausen kommer nå, og innspillingen og manusskriving har absolutt ingen pause, forteller Moslet.

Så er det vel bare å spekulere videre om hvem man ser i naken-teaseren, før man kanskje får det endelige svaret, mandag 14. november.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer