Thomas Hayes fra «Skam» på «Senkveld»:

«Skam»-stjerna ble fridd til av 49 år gammel dame

Skuespiller Thomas Hayes besøker «Senkveld»-gutta.

SATSER VIDERE: Til Dagbladet forteller Thomas Hayes, kjent som William i «Skam», at han blir værende i Oslo framover. Han ønsker gjerne å spille mot de andre stjernene fra serien i framtida. Video: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): Fredag gjester skuespiller Thomas Hayes (19) «Senkveld»-studioet til Thomas Numme og Harald Rønneberg.

19-åringen er kjent for rollen som kjekkasen William i «Skam».Til fansens store fortvilelse ble det i august kjent at Hayes ikke skulle være med i tredje sesong av den populære nettserien.

Og det like etter at hans karakter William endelig hadde blitt ordentlig sammen med Noora, et tema som skapte store diskusjoner blant fansen.

Under innspillingen av «Senkveld» fortalte Hayes at om hvordan livet forandret seg.

Ble fridd til

Inne i salen blir Hayes introdusert som en 19-åring fra Asker. Iført hvit t-skjorte, jeans og en rød bandana i baklomma kommer han inn.

Hayes forteller at det var en stor forandring å bli kjent over natta.

19-åringen trekker blant annet fram russetiden, som etter «Skam» ble noe helt annet enn hva han trodde. Han måtte blant annet ha egen vakt på russetreffene, for å holde fansen unna.

På spørsmål fra programlederne om hvordan oppmerksomheten fra det motsatte kjønn har vært, drar Hayes fram flere historier. Han påpeker at noen har vært mer innpåslitne enn andre, men at det som oftest er hyggelige beskjeder å få.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer