- Skamløst hos Skavlan

Trøndelag Teater-sjef Catrine Telle bruker ord som «skamløst» og «pinlig» om Fredrik Skavlans «Først & sist».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Hun mener det populære tv-programmets redaksjon vet for lite om oppegående mennesker rundt omkring i landet, og bruker dette som eksempel på hovedstadens arrogante holdning overfor resten av Kultur-Norge. Andre kulturpersonligheter Dagbladet har snakket med, støtter utspillet.

Pinlig

Telle er selv født og oppvokst på Oslo vestkant. Nå nærer hun stor forakt for bydelen, og i løpet av tida i Trondheim har hun opparbeidet et raseri mot atskillig mer i sin hjemby.

- Jeg har opparbeidet et raseri, ja. Visse ting skal en hovedstad ha, det er så, og jeg skal vel tilbake til noe av det. Men det får være grenser for arroganse, nonchalanse og det som verre er, sier Telle i et portrettintervju med Morgenbladet.

- Her leverer vi jo innimellom det beste teateret i Norge, men den utrolige selvopptattheten som finnes i Oslo...

Teatersjefen følger opp hjertesukket med et angrep på NRK-programmet «Først & sist»:

- Hos Skavlan er det skamløst. Hva den redaksjonen ikke vet om oppegående mennesker rundt om i landet! De jobber nok med seg selv på det området, men de har ikke oversikten til å få tak i mennesker. De besitter ikke nettverket. Det er veldig pinlig. Veldig, sier Catrine Telle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer