«Tusvik & Tønne»

- Skammelig og hensynsløst

Behn-familiens talsperson reagerer sterkt på omtale av avdøde Ari Behn i den siste episoden av podkasten «Tusvik & Tønne». Også kjendismanager Erland Bakke reagerer - og tar et kraftig oppgjør i Dagbladet.

REFSES: Komikerduoen Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne får kraftig kritikk for måten de omtaler avdøde Ari Behn på i den siste epiosden av podkasten «Tusvik & Tønne». Foto: Marit Hommedal / NTB
REFSES: Komikerduoen Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne får kraftig kritikk for måten de omtaler avdøde Ari Behn på i den siste epiosden av podkasten «Tusvik & Tønne». Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Komikerduoen Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne har tidligere blitt beskyldt for å henge ut enkeltpersoner i den populære podkasten «Tusvik & Tønne».

Nå får de igjen kritikk, denne gangen fra kjendismanager Erland Bakke, som tar et knallhardt oppgjør i et innlegg i Dagbladet.

I podkastens siste episode, «Knulletorsdag, snapchatsnok og Nazi-Erna», tar de to blant annet for seg Vidar Kvalshaugs bok «Ari - Bohemen og bøkene».

I episoden blir det også framsatt en rekke lite flatterende karakteristikker av den avdøde forfatteren. Blant annet sier Tusvik at man «må kunne si» at Behn var «ubrukelig».

- Dette har vi jo snakket om før. Vi har jo snakket om at Ari Behn ikke hadde så veldig mye bra sider, sier hun også i episoden.

- Skammelig

Dagbladet har lagt fram innholdet i episoden for Behn-familiens talsperson Geir Håkonsund.

- Generelt synes jeg det er skammelig, hensynsløst og dårlig folkeskikk å tråkke på en familie i sorg. Det hadde vært fint om han kunne fått hvile i fred. Tusvik og Tønnes uttalelser får stå for deres egen regning, skriver han i en SMS til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer