DEBATT

Skaper mindre konkurranse høyere kvalitet?

Når politikere angriper de private aktørene i gjenvinningsmarkedet, oppleves det ikke bare som et angrep på vårt levebrød. Det fører også borgerne bak lyset.

Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Når det kommer til håndtering av husholdningsavfall er det tre ting innbyggerne bryr seg om. Søppelet skal hentes før det blir fullt og renner over, kostnadene skal ikke være for høye og det som blir hentet skal bli tatt hånd om på en bærekraftig måte.

Dette høres kanskje enkelt ut, men det er det ikke. Gjenvinningsbransjen er avhengig av høy kompetanse og kunnskap, noe vi har bygget sten for sten siden vi startet.

Samtidig er innovasjon og kontinuerlig forbedring viktige ingredienser i å lykkes med å se fremover og sikre fornøyde kunder. Vi er heldige som har kunder som setter krav og forventer innovative løsninger.

Norsk Gjenvinning Renovasjon har til daglig 157 renovatører ute og sikrer fornøyde innbyggere. Vi jobber i en bedrift hvor HMS og et godt arbeidsmiljø er høyt på agendaen, og hvor det gjøres betydelige investeringer i innovasjon og driftseffektive løsninger. Det blir derfor altfor lett å sette likhetstegn ved alle private avfallsaktører etter at RenoNorden gikk konkurs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer