Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Skapte terrorfrykt under innspilling av actionscene i London

Flere hadde ikke registrert advarslene.

(Dagbladet): Den kommende actionfilmen «The Foreigner», med blant andre Jackie Chan og Pierce Brosnan på rollelista, er i disse dager under innspilling.

Søndag hadde filmteamet rigget seg opp for å spille inn en scene som skulle involvere en stor busseksplosjon på Lambeth Bridge i London. 

UTBRENT BUSS: Slik så bussen ut, etter eksplosjonen. Foto: NTB Scanpix
UTBRENT BUSS: Slik så bussen ut, etter eksplosjonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge flere utenlandske aviser, deriblant Independent og The Guardian, var det mange som ikke hadde registrert at innspillinga skulle finne sted, noe som dermed førte til terrorfrykt blant publikum i området.

- Skremt Dette skjedde til tross for at produksjonen hadde satt opp skilt, og sendt ut skriftlige varsler til beboerne i området.

Flere tok til Twitter, deriblant Indi Anders Jones, som våknet av eksplosjonen søndag morgen.

- Jeg ble relativt skremt da jeg våknet av en eksplosjon, og det første som møter synet mitt når jeg ser ut vinduet er dette, skriver han og legger ved et bilde av broen. 

La ut varsel Heller ikke Twitter-bruker Sophie Kinsella hadde registrert advarslene, og la ut denne meldinga:

- Hei filmteam. Neste gang dere skal ha en eksplosjon på Lambeth Bridge bør dere vel gjerne si fra, slik at barna i området ikke blir redde.

Det ble imidlertid raskt bekreftet at eksplosjonen var en del av innspillinga, og en av beboerne i området, Michael Henderson, la ut varselet han hadde mottatt i forkant. 

Ingen i filmproduksjonen har så langt kommentert hendelsen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram