Skarsgård mot Satan

Stellan Skarsgård er i full gang med innspillingen av «Exorcist: the beginning». Hans største for Hollywood-film noensinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den allsidige svenske skuespilleren er akkurat nå i Italia for å lage oppfølgeren til den første «Exorcisten» som kom i 1973.

Filmens handling går forut for filmen fra 1973, hvor en annen svenske, Max von Sydow spilte den samme rollefiguren som Skarsgård har fått nå, nemlig fader Lankester Merrin. Max von Sydow gjorde i denne rollen som prest «Exorcisten» verdensberømt på 70-tallet.

Bærer hele filmen

- Dette er definitivt den største rollen jeg noensinne har fått i USA. Jeg er med i stort sett hver eneste scene og skal bære en hel Hollywood-film, sier Skarsgård til avisa Expressen.

Avisa har møtt ham under innspilling i Roma, som foregår i de legendariske Cinecittà-studioene hvor Fellini har laget alle sine mesterverk. Det samme studioet hadde nylig besøk av Martin Scorsese som benyttet seg av de samme studioene til innspillingen av Norges-aktuelle «Gangs of New York».

Før de kom til Roma, har Skarsgård og regissør Paul Schrader (mest berømt for manuset til «Taxi driver», «Tyren fra Bronx» og «American gigolo») vært seks uker i Marokko for å slåss mot djevelen og hans demoner. Filmen handler om presten Merrins første møte med djevelen når han rett etter andre verdenskrig er misjonær i Afrika.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer