Skattene må opp

«Feil å heve skatten når «myndighetene» ikke gidder å skattelegge dem som ikke betaler skatt, dvs de rikeste personene i Norge. Hater staten

«Snart skal du bare se at de rød-grønne har et forslag til kraftig skatteøkning på bordet, siden «ekspertene støtter det». Det er dette vi kaller propaganda! Anders

«Tja. Victor Norman har tatt til orde for det samme... Du kan ikke akkurat anklage han for å være «i lomma på de rødgrønne»?

Hårek

«Legg heller om til flat skatt så nullskattyterne i Norge også begynner å betale til fellesskapet. Og med litt mer kontroller tror jeg vi blir kvitt alt det svarte arbeidet i Norge. Problemet til Norge i dag er ikke at vi har for lite penger å skatte av, men at veldig mange har mistet felleskapsfølelsen og heller meler sin egen kake.

Stekre82

«Må først rydde opp i grunnen til at fellesskapsfølelsen forsvant, så utbedre dette og så lage nye regler for skattlegging som virker fornuftig. Er noe med det å få tilbake mindre enn man gir. Blir opprør av slikt, spesielt når folk ikke forstår hvorfor 70% av lønninga går til skatter og avgifter.

Einar

«Hva er det med Norge??? Nest rikeste land i verden, men allikevel fins det ikke penger til noe som helst. Skoler, sykehjem, sykehus og så å si alt som er i dette vannvittig rike land holder på å gå konkurs.

Stefan