NUMMER TRE: Fredrik Skavlan er den eneste norske programelderen med sendeflate i to land, men han er likevel ikke så populær som Ivar Dyrhaug og Thomas og Harald i Dagbladets sommerkåring. Foto: Oskar Kullander / Dagbladet
NUMMER TRE: Fredrik Skavlan er den eneste norske programelderen med sendeflate i to land, men han er likevel ikke så populær som Ivar Dyrhaug og Thomas og Harald i Dagbladets sommerkåring. Foto: Oskar Kullander / DagbladetVis mer

Skavlan får bank av Ivar Dyrhaug

«Beat for beat»-sjefen gruser talkshowkongen i Dagbladets tv-kåring.

||| (Dagbladet): Er det noen tvil om at Fredrik Skavlan er soleklar nummer én blant norske tv-ansikter?

Ikke bare har talkshowene hans samlet over en million seere i flere år. Mannen har også klart kunststykket få andre nordmenn har klart før ham: Å bli likt av svenskene!

Og ikke bare likt heller - NRKs gromgutt er til og med blitt adoptert som deres egen favorittvert. Kan det da bli bedre?

Ja, ifølge Dagbladets lesere.

I vår store sommeravstemning, der vi kårer lesernes favorittprogrammer i en rekke ulike kategorier, ligger nemlig Skavlans «Først og sist» bare på en tredjeplass blant underholdnings- programmene.

På plassen over - med mer enn dobbelt så mange stemmer: Ivar Dyrhaugs «Beat for beat».

- Nå er vel dette en ganske uhøytidelig avstemning, men det er jo veldig hyggelig å bli satt pris på, svarer en lattermild Dyrhaug når Dagbladet spør hvordan det føles å slå kollegaen.

Tilbake til høsten Dyrhaug lader nå opp til en ny sesong med det populære sangprogrammet.

POPULÆR: Ivar Dyrhaug vender tilbake med mer «Beat for Beat» til høsten. Foto: Erik Dyrhaug/NRK
POPULÆR: Ivar Dyrhaug vender tilbake med mer «Beat for Beat» til høsten. Foto: Erik Dyrhaug/NRK Vis mer

- Vi er tilbake til høsten. Det blir ikke noen store endringer på konseptet, men om du ser 10 år tilbake, ser du faktisk at vi har forandret oss ganske mye.

- Nå som du ligger såpass langt foran Skavlan i avstemningen: Det er ikke et tegn på at dere kanskje burde byttet programmer? Ut fra lesernes stemmer så langt kan det jo virke som om talkshowet «Dyrhaug» kunne blitt en hit?

- Hehe, jeg tror vel ingen av oss ville tjent på det. Og jeg er ikke sikker på hvor bekvem han vill vært i min rolle heller.

Stor avstemning Etter å ha avgitt din stemme i boksen til høyre, kan du også klikke deg videre til våre tv-sier på Se.no.

Har kan du også være med i kåringen av en rekke andre programmer innen kategorier som humor, drama, barne-tv og beste internasjonale serie