Skavlan får bank av Ivar Dyrhaug

«Beat for beat»-sjefen gruser talkshowkongen i Dagbladets tv-kåring.

NUMMER TRE: Fredrik Skavlan er den eneste norske programelderen med sendeflate i to land, men han er likevel ikke så populær som Ivar Dyrhaug og Thomas og Harald i Dagbladets sommerkåring. Foto: Oskar Kullander / Dagbladet
NUMMER TRE: Fredrik Skavlan er den eneste norske programelderen med sendeflate i to land, men han er likevel ikke så populær som Ivar Dyrhaug og Thomas og Harald i Dagbladets sommerkåring. Foto: Oskar Kullander / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Er det noen tvil om at Fredrik Skavlan er soleklar nummer én blant norske tv-ansikter?

Ikke bare har talkshowene hans samlet over en million seere i flere år. Mannen har også klart kunststykket få andre nordmenn har klart før ham: Å bli likt av svenskene!

Og ikke bare likt heller - NRKs gromgutt er til og med blitt adoptert som deres egen favorittvert. Kan det da bli bedre?

Ja, ifølge Dagbladets lesere.

I vår store sommeravstemning, der vi kårer lesernes favorittprogrammer i en rekke ulike kategorier, ligger nemlig Skavlans «Først og sist» bare på en tredjeplass blant underholdnings- programmene.

På plassen over - med mer enn dobbelt så mange stemmer: Ivar Dyrhaugs «Beat for beat».

- Nå er vel dette en ganske uhøytidelig avstemning, men det er jo veldig hyggelig å bli satt pris på, svarer en lattermild Dyrhaug når Dagbladet spør hvordan det føles å slå kollegaen.

Tilbake til høsten Dyrhaug lader nå opp til en ny sesong med det populære sangprogrammet.

- Vi er tilbake til høsten. Det blir ikke noen store endringer på konseptet, men om du ser 10 år tilbake, ser du faktisk at vi har forandret oss ganske mye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer