«Skavlan»

Skavlan gjør narr av egne seertall

Komiker og programleder deler dyne i London.

SEERFLUKT: Fredrik Skavlans talkshow «Skavlan» har tapt seere. Det får konsekvenser for Kevin Vågenes. Video: Kevin Vågenes / Instagram. Klipp: Ørjan Ryland Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredrik Skavlans talkshow «Skavlan» har tapt seere etter at programlederen tok med seg sitt velkjente konsept over til TV 2 fra NRK. Seerflukten har vært mye omtalt av landets aviser denne høsten.

Men showet må som kjent rulle videre, og i morgen sitter blant annet den norske komikeren Kevin Vågenes og superstjerna David Guetta i «Skavlan»-studioet i London. I forbindelse med sendingen har Vågenes publisert en video hvor han og programlederen harselerer med seertallene.

Se klippet øverst i saken.

I videostuntet ser man Vågenes dele hotellrom og seng med Fredrik Skavlan, noe komikeren er lite komfortabel med, men Vågenes møter lite forståelse fra programlederen.

Tallenes tale

Dagbladet skriver i dag om hvordan «Skavlan» har mistet over 400 000 TV-seere siden NRK-exiten. TV 2s kanaldirektør Trygve Rønningen og en tv-ekspert Dagbladet pratet med avviser imidlertid at det er en krise på trappene.

Etter fire av høstens 12 planlagte «Skavlan»-programmer på TV 2, ser lineærseertallene slik ut (inkludert opptak, reprise og Sumo i parentes):

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer