«Skavlan» taper for «Nytt på nytt»

Men en annen NRK-dame slår dem alle.

TOPPER LISTA: Knut Nærum i  «Nytt på nytt» tjente mer en NRKs gromgutt Fredrik Skavlan i 2009. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TOPPER LISTA: Knut Nærum i «Nytt på nytt» tjente mer en NRKs gromgutt Fredrik Skavlan i 2009. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) Kampen om Gullrekka er knallhard på norsk tv.

For mange er Fredrik Skavlan i «Skavlan» den virkelige rosina i pølsa, men ifølge skattelista tjente han mindre enn sin kollega Knut Nærum i «Nytt på nytt».

Mens Skavlan står oppført med en inntekt på 1 918 580 kroner i 2009, blir han slått med nesten en halv million kroner av Knut Nærum.

• Se hele inntektslista under

Kvinne på toppen Men i likhet med artistbransjen, må disse se seg slått av en kvinne.

Anna-Kat. Hærland, programleder for «Anne-Kat. ser på tv» og «Big Bang» tjente hele seks millioner kroner i 2009, og troner dermed på toppen sammen med med-pogramleder i «Big Bang», Dagfinn Lyngbø.

Til tross for sin retrett fra populære «Nytt på nytt», har Hærland klart å holde seg i rampelyset med sine nye program, blant annet gjennom hånende utsagn mot Tone Damli Aaberge.  Hennes karriere som stand up-komiker har nok også bidratt mye til den høye inntekten.

«Senkveld» slår NRK I knivingen mellom TV2 og NRK er det på mange måter TV2 som går av med seieren i Gullrekka, akkurat som blant nyhetsankerene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer