TOPPER LISTA: Knut Nærum i  «Nytt på nytt» tjente mer en NRKs gromgutt Fredrik Skavlan i 2009. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TOPPER LISTA: Knut Nærum i «Nytt på nytt» tjente mer en NRKs gromgutt Fredrik Skavlan i 2009. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

«Skavlan» taper for «Nytt på nytt»

Men en annen NRK-dame slår dem alle.

|||(Dagbladet.no) Kampen om Gullrekka er knallhard på norsk tv.

For mange er Fredrik Skavlan i «Skavlan» den virkelige rosina i pølsa, men ifølge skattelista tjente han mindre enn sin kollega Knut Nærum i «Nytt på nytt».

Mens Skavlan står oppført med en inntekt på 1 918 580 kroner i 2009, blir han slått med nesten en halv million kroner av Knut Nærum.

• Se hele inntektslista under

Kvinne på toppen Men i likhet med artistbransjen, må disse se seg slått av en kvinne.

Anna-Kat. Hærland, programleder for «Anne-Kat. ser på tv» og «Big Bang» tjente hele seks millioner kroner i 2009, og troner dermed på toppen sammen med med-pogramleder i «Big Bang», Dagfinn Lyngbø.

Til tross for sin retrett fra populære «Nytt på nytt», har Hærland klart å holde seg i rampelyset med sine nye program, blant annet gjennom hånende utsagn mot Tone Damli Aaberge.  Hennes karriere som stand up-komiker har nok også bidratt mye til den høye inntekten.

«Senkveld» slår NRK I knivingen mellom TV2 og NRK er det på mange måter TV2 som går av med seieren i Gullrekka, akkurat som blant nyhetsankerene.

Totalt tjener Thomas Numme og Harald Rønneberg i «Senkveld» over 5,6 millioner kroner.

Dermed slår de så vidt Knut Nærum, Jon Almaas og Linn Skåber i «Nytt på nytt», som i 2009 tjente totalt litt over 5,1 millioner kroner.