Skavlan tilbake på NRK

Kan nå 13,8 millioner skandinaver.

DOBBELSUKSESS: Fredrik Skavlan klarte å overføre det gemyttlige talkshowkonseptet til Sverige, og er nå tilbake igjen på NRK.
DOBBELSUKSESS: Fredrik Skavlan klarte å overføre det gemyttlige talkshowkonseptet til Sverige, og er nå tilbake igjen på NRK. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Fredrik Skavlan skal fra høsten av lede et talkshow som skal sendes både på NRK og SVT. Dermed kan programmet nå 13,8 millioner skandinaver på fredagskveldene.«Skavlan» blir en samproduksjon mellom SVT og NRK og skal ha sin første sending i september.

— Et bra talkshow handler først og fremst om hvor interessante gjester og historier som er med. Derfor kjennes det helt fantastisk for meg og redaksjonen å kunne utvide våre jaktmarker til to land, sier Fredrik Skavlan.

24 sendingerDet er første gang at SVT og NRK går sammen om et prosjekt som dette, og programmet skal både være en fortsettelse av suksessen i Sverige og et etterspurt comeback i Norge.

Programmet sendes fredag kveld i begge kanaler.

NRK og SVT vil klippe hver sin versjon av programmet, men de aller fleste gjestene vil gå igjen i begge utgaver. Ole Jørgen Grønlund fortsetter som bildeprodusent, og redaksjonen skal settes sammen av Fredrik Skavlans nærmeste medarbeidere i begge land, med base i hver sin hovedstad.

Det blir 24 sendinger totalt. De tolv første vil sendes fra SVT før jul, og de tolv siste fra NRK etter nyttår.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer