Skeptiske Rio Ferdinand blir rundlurt når magikeren går rett gjennom vinduet

Se det utrolige forsvinningsnummeret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den unge illusjonisten og magikeren Dynamo (28) er aktuell med tv-serien «Et magisk liv», som går på Discovery Channel klokka 22.00 i kveld.

I kveldens episode er det Manchester United-stjerna Rio Ferdinand sin tur til å bli imponert av 28-åringens illusjoner.

Dynamo møter Ferdinand inne på en kjendistilstelning, og selv om United-stopperen ikke ser ut til å sette pris på opptrinnet, blir han stående mens Dynamo låner en stor herrefrakk for å gjennomføre trikset sitt. To menn holder herrefrakken opp, mens Dynamo dukker ned og gjemmer seg.

Sekunder seinere befinner han seg plutselig på andre siden av det store glassvinduet som vender mot gata utenfor, før han vinker kjekt og går sin vei.

Rio Ferdinand går fra å være skeptisk tilskuer til å lattermildt undersøke det store vinduet som Dynamo på uforklarlig vis «gikk» gjennom. Trikset minner om David Copperfields

Tidligere i «Et magisk liv»-serien sjokkerte Dynamo den engelske rapperen Tempah da han fjernet solbrillene hans på et CD-cover, mens rapperen selv sto og så på.

28-åringen Dynamo har i løpet av kort tid etablert seg som en av verdens mest etterspurte illusjonister. Best kjent er Dynamo for sitt Matrix-triks, der han etterlikner den legendariske filmscenen der helten Neo fra Matrix-filmene dukker unna kuler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer